Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Στην παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στο μνημόνιο





13 σχόλια:

καψοραχη είπε...

μπραβο στους θαραλεους!!
οσο για τους υπολοιπους τι να πει κανεις! φαινεται οτι τα λυσανε τα προβληματα τους,την ανεργια των παιδιων τους και την απελπισια του μελλοντος,οτι η τσεπη ειναι γεματη,η συνταξη βαρβατη,χλιδα και των γονεων!η ακομα χειροτερα τα φαγανε οντως ΜΑΖΙ με τον Παγκαλο!
οταν κιοτευεις απλα να διαμαρτηρηθεις με την παρουσια σου σε εναν χωρο εχεις ΗΔΗ σκυψει την μεση ΣΕ ΟΛΑ!αν η επιλογη τους ειναι αυτη ΟΚ...ευτυχως που η κατοχη των Γερμανων ειναι οικονομικη...αλλιως ουτε να το σκεφτω...
το χασαμε πατριωτη το θαρροοοοος!!

ξανα μπραβο στους θαραλεους!και σε αλλα....

Ανώνυμος είπε...

Για να εισε ανεξαρτητος και οχι υποτελης πρεπει να εχεις ανεξαρτητη σκεψη και δομες στο κρατος. Δυστυχος δεν εχομε, οσοι παρακολουθησαν το 1821 του ΣΚΑΙ τα ειδια προβληματα με το τωρα εχουμε. Μπαξηση-μηζα, κλεφτες, λαμογια, προσκυνημενους-προδοτες, αναξιοκρατια, μεσον κλπ. Οσο ποιο ανικανος και διευθαρμενος εινε καποιος τοσο ποιο κομπλεξικα φερετε στους πολιτες και τους συναδελφους του. Το προβλημα εινε εσωτερικο στο κρατος, απο τους πολιτικους (φυλαρχους) και τα κοματοσκυλατους (συμμοριες)που λυμενοντε το κρατος και το δημοσιο χρημα.

Ανώνυμος είπε...

16 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!!!!!!ΩΡΑΙΑ!!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Birdflu είπε...

Επειδή δεν πήγαμε δεν είναι αποδοχή αυτού του μπάχαλου μου μας κυβερνά!
Απλά όποιο κίνημα έχει πολιτική χροιά αποτελεί για κάποιους από μας κόκκινο πανί. "Σπίθα" και ότι άλλο κίνημα όπως και εαν αλλιώς λέγετε αποτελεί παραπλάνηση από το σκοπό της επερχόμενης πραγματικής επανάστασης. ΕΡΧΕΤΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΩ & ΟΧΙ οι μειοψηφίες και μειονότητες.

καψοραχη είπε...

δηλαδη Birdflu ενοεις οτι η συγκεντρωση ηταν "καπελωμενη"? και αν ναι δηλ τι σε εβαζε να κανεις? να φωναξεις υπερ του κομματος που "καπελωνε"?υπερ καποιου κομματαρχη?υπερ καποιων λαμογιων κομματοσκυλων?
αν δεν κανω λαθος κατα του μνημονιου και των κλεφτων ηταν! που διαφωνουσες? γιατι τελικα ετσι σε καμια συγκεντρωση δεν μπορουμε να παμε...ολες απο καπου ξκινανε....και δυστυχως αυτο το ωραιο παραμυθι(δεν κοροϊδευω το εννοω!) οτι θα σηκωθουν οι πολλοι να με συμπαθας αλλα το βρισκω μονο παραμυθι....ωραιο μεν αλλα παραμυθι...αμα δεν πας σε μια συγκεντρωση διπλα στο σπιτι σου με την αστυνομια απουσα (αν και παρουσα στην Αντρο τωρα τι θα εκανε δηλ που ολοι γνωριζονται μεταξυ τους!)θα πας σε αλλη που θα βρεις και τα ΜΑΤ απεναντι...που θα ματωσεις...που θα χτυπηθεις....που θα φας τα χημικα με το τσουβαλι? και ποιος θα την οργανωσει?ο Καρατζαφυρερ?...ελατε ρε παιδια,ο Ελληνας τετοιους αγωνες πια δεν κανει!ας ξεκινησουμε με τα απλα για να φοβηθει η εξουσια...και βλεπουμε για τις εξεγερσεις...Αιγυπτος δεν ειμαστε!ουτε γινομαστε!

Birdflu είπε...

Δειτε αυτό την υπερσύνδεση . καντε τον κοπο και το δειτε ολο και μετα ισως .... καταλαβουμε ολοι που παει η βαλιτσα

http://blip.tv/file/4849073

Ανώνυμος είπε...

Η κίνηση αυτή -όπως και πλήθος άλλων-δεν είχε καμμιά πολιτική χροιά!!!!!!!! Είναι μίζερο και θλιβερό να αντιμετωπίζεται κατά αυτό τον τρόπο.... επιτέλους υπάρχουμε και εμείς που αρνούμαστε να κάνουμε τους κλακαδόρους των κομμάτων και απο-κομμάτων που μας έπνιξαν στα ΣΚ... ΕΜΕΙΣ οι πολίτες, οι γονείς, τα παιδιά και εγγόνια εκείνων που δεν μπορούν να βγουν στο δρόμο και να φωνάξουν ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ τον εξεφτελισμό της κοινωνίας μας και την ατιμωρισία των ΓΝΩΣΤΩΝ κλεφτών. Μακριά από εμάς κομματικές ταυτότητες! Όποιος νομίζει ότι τα έφαγε μαζί με τον κάθε Πάγκαλο ας πληρώσει αδιαμαρτύρητα τον λογαριασμό και στις επόμενες εκλογές ας συνεχίσει να υποστηρίζει τα κάθε χρώματος λαμόγια! ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

και καμια προταση παιδια οχι μονο γκινια....

καψοραχη είπε...

Προταση?? μα ΟΛΗ αυτη η ιστορια μια προταση ηταν....να διαμαρτηρηθειτε εστω και ετσι!!! φαντασου να εβγαινε στην επιφανεια οτι το νησι των πλουσιων και των εφοπλιστων ,της δεξιας και της συντηρησης καταχειμωνο με μονιμους κατοικους μονο μαζεψε 200-300-400 ανθρωπους για διαμαρτυρια!!!ειρηνικη αλλα ΔΥΝΑΜΙΚΗ!
η εξουσια τα φοβαται αυτα....παντα τα φοβοταν...στην Αθηνα μολις μαζευτηκαν χιλιαδες ανθρωποι το παρακρατος εκαψε 3 ανθρωπους στην Μαρφιν για να φοβισει τον κοσμο!
τι μεγαλυτερη αποδειξη του φοβου τους απο αυτο?

αυτη λοιπον ΗΤΑΝ η προταση αγαπητε ανωνυμε....και δυστυχως εμεινε προταση!

Ανώνυμος είπε...

Για να καθαρισει ο σταβλος πρεπει να αρχισουμε απο τους νομους και το δικαστικο συστημα. Εινε γνωστει ποιοι νομοι προστατεβουν τους κλεφτες απο την δικαιοσινη και την δημοσιογραφια. Και να καθαρισει αμεσα απο εισαγελης και δικαστες που εινε μελοι πολιτικων συμμοριων και κυκλοματων. Ετσι θα αρχιση να ξεκαθαριζει η κατασταση. Αλλα αυτο ποιος θα το κανει η ιδια η κληκα, φυσικα και οχι, αλλα ΕΣΥ εστω και λιγο ολοι μαζι εχουμε δυναμη. Να καταγκελετε τις λαμογιες και την αδικια που βλεπετε γυρο σας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΘΕΤΑΙ.

Κ ΟΜΠΗΝΑ
Ρ ΕΜΟΥΛΑ
Α ΠΑΤΗ
Τ ΩΝ
Ο ΛΙΓΩΝ
Σ ΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
Διακοπή χρηματοδότησης ΟΛΩΝ των Πολιτικών Κομμάτων
Διακοπή χρηματοδότησης ΠΑΕ, ΚΑΕ κλπ λαμογιών
Διακοπή μισθοδοσίας Βουλευτών, Υπουργών και λοιπων αιρετών (αφού μας αγαπούν ας "εργαστούν" εθελοντικά)
Κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων (εντός και εκτός Ελλάδας) όλων των εμπλεκομένων σε σκάνδαλα (ΑΝ αποδειχθεί η αθωότητά τους ας τους επιστραφούν)
Επιστροφή στα ασφαλιστικά Ταμεία των χρημάτων που "επενδύθηκαν" σε Δομημένα ομόλογα
Αν μετά από αυτά απομένει υπόλοιπο ας το πληρώσουμε για τιμωρία που εθελοτυφλούσαμε τόσα χρόνια στα κάθε απόχρωσης λαμόγια

Ανώνυμος είπε...

Μιονουν τι συνταξη (των ζωντανων) γιατι δεν εχουν λεφτα, ποσοι πεθαμενοι περνουν συνταξοι στην Ανδρο, και οι καρποτες αραχτοι στην αγορα.