Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Το κορίτσι από την Άνδρο πάει στη Λέρο





Η τελευταία παράσταση του έργου του Τερέντιου από τον Θεατρικό Όμιλο Άνδρου θα δοθεί στη Λέρο την Κυριακή  10 Οκτωβρίου στα πλαίσια της 22ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που διοργανώνει η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και τους Δήμους που φιλοξενούν την εκδήλωση.
Φέτος η  Ομοσπονδία επέλεξε  24 θεατρικές ομάδες από τα νησιά του Αιγαίου που θα παρουσιάσουν τα  θεατρικά  τους έργα  , ενώ παράλληλα θα γίνουν ομιλίες ,σεμινάρια, τιμητική βραδιά για τον ηθοποιό Βάσο Ανδρονίδη και βέβαια οι πρωϊνές συζητήσεις με τους συντελεστές της παράστασης της προηγούμενης βραδιάς.
Περισότερα για το πρόγραμμα της συνάντησης στο site της
  Ομοσπονδίας  Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου.

3 σχόλια:

καψοραχη είπε...

συγχαρητηρια σε ολους!!!την ειδα την παρασταση και ηταν μια απο τις ωραιοτερες μερες μου στο νησι!
ολοι καταπληκτικοι (αν και ελειπε η Περλα,απορω πως δεν βρεθηκε ρολος!)
μπραβο σε ολους και ευχομαι και συνεχεια!

eirini vlastari είπε...

ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΕΙ ΚΟΙΝΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
προκριθήκατε και σε φεστιβάλ στην Ιεράπετρα της Κρήτης και δεν θα πάτε , εκτός των άλλων και διότι κανείς δεν σας βοήθησε οικονομικά για να γίνει και αυτό το ταξίδι.
Έπρεπε οι τοπικοί άρχοντες να εξοικονομούσαν κάποιο κονδύλι για εσάς, για να διαφημισθεί το νησί σε ολόκληρη την Κρήτη και σε ολόκληρη την Ευρώπη . Οι μισοί που θα σας έβλεπαν στην Κρήτη θα ήταν Ευρωπαίοι τουρίστες και πιθανά μελλοντικοί επισκέπτες της Άνδρου.
Κρίμα.... κρίμα, κρίμα...
(Γιατί στην Άνδρο κοιμόμαστε ολόρθοι;)