Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Καπέλο,νερό,μπαστουνάκι και προπάντων καλή διάθεση!


Φωτογραφίες από την προηγούμενη πεζοπορία ,σε άλλο μονοπάτι.
τηλ.επικοινωνίας:6977735502
Φωτογραφίες:Photo Andros


10 σχόλια:

EKA- Όλγα Καραγιάννη είπε...

Αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου Νέας Γενιάς,
λίγο πριν συναντηθείτε για την όμορφη αυτή πεζοπορία,(γύρω στις 8.45΄)
οι εθελοντές της ΕΛΙΞ, 9 νέοι και νέες από Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία, Αμερική, Τουρκία και Ελλάδα, θα ξεκινούν τον καθαρισμό μιας ακόμη υπέροχης διαδρομής της Άνδρου, αυτής που συνδέει τη Χώρα με τα Αποίκια και συγκεκριμένα κάτω από το σημείο που ο δρόμος προς Αγ. Μαρίνα τέμνει το μονοπάτι προς Υψηλού. Θα είναι μεγάλη μας χαρά και σημαντική υποστήριξη να περάστε να καλοσωρίσετε τους νέους που ήρθαν για να εργαστούν στην Άνδρο και στα αξιόλογα μονοπάτια της έστω και για λίγο, πριν ξεκινήσετε την πορεία σας!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε αυτούς που περπατάνε γιατί όπως ξέρουμε όλοι το περπάτημα κάνει καλό και ειδικά για τους νέους!!!

SPYROS AP TA LEYKA [μερακλης] είπε...

Μας ξεχασατε.. να ελθετε κ σε μας. Να μου πειτε για ελθω με το ζωο να σας τραταρω..κ να σας δειξω αγνωστες ομορφιες του τοπου μας μεσα στα μονοπατια βεβαια.....οχι στην ασφαλτο..

Ανώνυμος είπε...

teleiaaa!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση!Η ομάδα μας θα κανονίσει να είναι στο σημείο που μας είπατε την Δευτέρα και θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά!Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές της ΕΛΙΞ που ανάμεσα σε όλα τα μέρη που πηγαίνουν διάλεξαν και το όμορφο νησί μας!

Ομάδα ορειβασίας-Σύλλογος Νέας Γενίας

Ανώνυμος είπε...

Kalo mas perpatima!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα θα είναι υπέροχα!Θα προσπαθήσω ,αν και το πιο σίγουρο είναι πως θα'ρθω!
Κατερίνα

Δωρα είπε...

Θα ηθελα πολυ να περπατησω μαζι σας ομως ειναι κατι που δεν το εχω ξανακανει γι αυτο εχω μερικες αποριες..
Χρειαζεται να ειμαι μελος καποιας ομαδας? Ποιος ειναι ο εξοπλισμος που χρειαζομαι? Σε περιπτωση που θελησει καποιος να κανει την αναγκη του τι γινεται???

Ανώνυμος είπε...

geia sou dwra,oxi den xreiazetai na eisai melos.erxetai opoios thelei!!opote se perimenoume aurio!oso anafora tin anagi,sti fusi eimaste!!pare kana xartomantilo k pisw apo kana thamno!kapelaki nero kai ena mpastounaki!se perimenoume!

Δωρα είπε...

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.. Δυστυχως δεν προλαβα το σημερινο σας περιπατο αλλα σε καποιο επομενο θα ερθω!!!! Καλο δρομο παιδια!!!!