Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Στη συγκέντρωση στον Δήμο



Το μόνο βέβαιο ότι αμέσως μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο δρόμος της Αγοράς θα κλείσει για να ολοκληρωθούν οι εργασίες πλακόστρωσης που θα κρατήσουν ,σύμφωνα με τα λεγόμενα, 20 ημέρες, όσο για το μετά καθεστώς ...






                                                                          

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια παιδιά για το βιντεάκι.
Είναι κατατοπιστικότατο.
"ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ" .. Ταιριάζει γάντι για το τέρας που δημιούργησαν κάποιοι δημαρχίσκοι και δημαρχεύοντες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πατρατίθεται ολόκληρη η συζήτηση και ενδεχωμένως να μην είμαστε σε θέση να κρίνουμε σωστά όσοι δεν ήμασταν παρόντες και να φανούμε λίγο άδικοι.
Αλλά νομίζω ότι -αν δούμε το θέμα καθαρά ωφελιμιστικά- πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ένας κύριος πόλος έλξης της Χώρας είναι ακριβώς αυτό το πλακόστρωτο και η ευχέρεια που έχει ο κόσμος σε αυτό να βολτάρει, να κάνει τις αγορές του κλπ ανενόχλητος από τα τροχοφόρα και τη φασαρία τους.
Άρα μόνο και μόνο γι'αυτό το λόγο -αν και υπάρχουν και άλλοι και ίσως σημαντικότεροι, που όμως δεν ενδιαφέρουν τους ντόπιους απ'ό,τι φαίνεται- δεν πρέπει να το το διαφυλάξουμε και να το διατηρήσουμε;
Επίσης είδα έντονη την αποποίηση της ευθύνης για την κατάσταση, όλοι φταίνε εκτός από εμάς ή εμείς έχουμε την λιγότερη ευθύνη.
Τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει....;
Το σωστό είναι να συνεργαστούμε όλοι μαζί, κάνοντας όλοι παραχωρήσεις και θυσίες για να υπάρξει αποτέλεσμα αλλιώς η κίνηση στη Χώρα όλο και θα μειώνεται και όλοι θα αναρωτιούνται γιατί.

Ανώνυμος είπε...

1. Μπαρες στις ειδοδους τις Χωρας
2. Τροφοδοσια μεχρι τις 9 το πρωι
3. Κατ'εξαιρεση μονο τα courier μετα τις 2 το μεσημερι

Απλα και ωραια...

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ) ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ?? ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ???

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο το βιντεάκι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ (ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ )ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ!!!!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΩΦΥΛΑΚΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Απλά είναι τα πράγματα. Οι μαγαζάτορες της αγοράς βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους. Βολεύονται σήμερα με την είσοδο αυτοκινήτων στο πλακόστρωτο, ενώ αύριο που δεν θα έρχονται τουρίστες δεν θα χρειάζεται να βάζουν μέσα αυτοκίνητα αφού δεν θα πουλάνε....

Ανώνυμος είπε...

Καλόοοοο...!