Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Η απάντηση του Γιώργου Κοντομάρκου στην ανάρτηση "Παρατημένη ανακύκλωση"...

"Η Εταιρεία που έχει την υποχρέωση να συλλέγει τα τηγανόλαδα, εδώ και μήνες στις συνεχείς ενοχλήσεις μου για την καθυστερημένη άφιξη της στην Άνδρο δίνει μόνο υποσχέσεις ότι θα έρθει. Τα δοχεία δίπλα στη δεξαμενή είναι γνωστής επιχείρησης της αγοράς η οποία έκανε το δύσκολο να τα μαζέψει, αλλά θεώρησε κουραστικό να τα μεταφέρει και να τα αδειάσει στις άλλες 3 δεξαμενές που υπάρχουν στο Νημπορειό. Η ανακύκλωση θέλει και κόπο και τρόπο, τα ευχολόγια και η κριτική είναι το μόνο εύκολο.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ :
1)Ότι το θέαμα αυτό σίγουρα το έχει θαυμάσει και κάποιος από τα παπαγαλάκια του Δήμου, ή κάποιος από το Δήμο. Τη REVIVE την έχουν ακουστά στο Δήμο γιατί κατόπιν συννενοήσεως τοποθετήθηκαν οι δεξαμενές. Εδώ τι κάνει η ηγεσία μας ;

2)Σε αρκετά καταστήματα του κλάδου εστίασης-καφέ από τις αρχές καλοκαιριού πέρασε, μετά από ενέργειες του Συνδέσμου Εστιατόρων και από την αδιαφορία της εταιρείας REVIVE, η εταιρεία ENTER OIL και τοποθέτησε δικά της δοχεία και συλλέγει μέσα από τις επιχειρήσεις κάθε 15 ημέρες τα τηγανέλαια. Αυτό που απαιτείται είναι το κάθε κατάστημα να διαθέτει 1 μ2 χώρο για το δοχείο.

3)Τα τηλέφωνα της REVIVE για όποιον ενδιαφέρεται είναι 210-2116524 και ο υπεύθυνος για την Άνδρο είναι ο κύριος Στασινόπουλος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

ΚΟΝΤΟΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ "

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ BLOG , Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) Ο ΔΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΧ/ΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΟΝΤΟΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ