Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Παρατημένη ανακύκλωση



Μόνο οι καλές προθέσεις δεν φτάνουν ,καιρό τώρα η δεξαμενή για τα τηγανόλαδα των εστιατορίων κοντά στο νηπιαγωγείο έχει γεμίσει και κανείς δεν την αδειάζει, τα μπουγελάκια δίπλα που πληθαίνουν ζουλιούνται και ξεσκεπάζονται και σε λίγο τα λάδια θα πάρουν τον κατήφορο και θα τρέχουμε με ροκανίδια και πίτουρα να τα μαζεύουμε.

6 σχόλια:

Βαγγέλης Στεργιώτης είπε...

Ούτε επίτηδες να το είχαμε προγραμματίσει!!!

Μόλις τώρα ολοκλήρωσα την δημοσίευση στο androsinfo.gr με πληροφορίες για τον "ρομποτικό κάδο" σκουπιδιών με την μορφή φοίνικα, που εγκατέστησαν σήμερα στο Δήμο Καβάλας και αναλογίστηκα πότε θα τον δούμε και στην Άνδρο.

Μάλλον θα αργήσουμε...

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa.....

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν.

Εκείνο το ΕΛΛΑΣ πίσω από τους κάδους να το διορθώσετε!!

Κάντε το ΕΔΩ ΓΕΛΛΑΣ !!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο "ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ ΚΑΔΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΦΟΙΝΙΚΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΦΥΤΟ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που από όσο έψαξα κοστίζει 80.000 ευρώ...
Δεν ξέρω αν ένας υπερχρεωμένος Δήμος θα το άντεχε.

Εκτός αν τον αγοράσει και ... αφήσει την εταιρεία απλήρωτη !!

Είναι κι αυτό μια λύση.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΟΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΠΙΧ.ΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 3 ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΙΜΠΟΡΙΟ. Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ, ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ 1)ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ¨Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΤΗΝ REVIVE ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ. ΕΔΩ ΤΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ;
2)ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ-ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ REVIVE , Η ΕΤΑΙΡΙΑ ENTER OIL ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΧ/ΣΕΙΣ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΤΗΓΑΝΕΛΑΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 1 ΤΜ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ.
3)ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ REVIVE ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ 2102116524 ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
ΚΟΝΤΟΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ