Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Η πρώτη προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου στο θερινό της χώρο…, Σάββατο 29 Αυγούστου 2009, στις 20.45', σας περιμένουμε !


Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε, έστω και προς το τέλος του καλοκαιριού, τη χρήση του καλοκαιρινού μας χώρου, στην αυλή του Κινηματοθεάτρου Χώρας, κάτω από τις βουκαμβίλιες…
Πρόκειται για ένα φιλόξενο, ανοικτό χώρο στον οποίο θα πραγματοποιούμε επιλεγμένες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
Στην πρώτη μας αυτή προβολή φιλοξενούμε 3 σύγχρονες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους με ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις-βραβεύσεις και με αγγλικούς υπότιτλους για τους ξένους μας, όλες ταινίες από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.
Η πρώτη μας προβολή αυτή, αφιερώνεται σε όλους εσάς τους θερινούς κατοίκους του νησιού, που αν και δε βρίσκεστε κοντά μας το χειμώνα, στηρίζετε σημαντικά με τις συνδρομές σας τη λειτουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου. Σας ευχαριστούμε θερμά…
Θα σας περιμένουμε εκεί, με ρακί, σπιτικά μεζεδάκια και καλή παρέα, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2009, στις 20.45’. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Λεπτομέρειες για τις προβαλλόμενες ταινίες στο:http://www.androsfilm.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: