Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινό σαββατόβραδο στην Χώρα της Άνδρου

Γάμος επισκεπτών στην Αγιά Μονή 



25ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άνδρου

Πιο κάτω στο Παραπόρτι Μουντιάλ 2014
Οποιαδήποτε πληροφορία εδώ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς το άδειο τουριστικό περίπτερο που εβελς στη φωτό, σημαίνει πολλά! Το ζήτημα είναι αυτό το καλοκαίρι θα το αφήσουμε ως περίοδο να πάει χαμένη για άλλη μια φορά ή θα εκμεταλλευτούμε γεγονότα και καταστάσεις για να προσελκύσουμε οσο το δυνατό περισσότερο κόσμο?

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την ομαδα που μας Ανιμερονι με ολλα τα ορεα happening στο ΝΙΣΙ .Για να προσελκύσουμε κόσμο χριαζετε και τα .απετουμενα Τουριστικά έργα.με ΟΛΛΑ αφτα οι ανδρο μας βουλιάζει τα καλοκεργια απο ντόπιο και ξένο τουρισμό. Χρειαζόμαστε ένα πάρκινγκ έξω απο την χώρα .με διο μίνι βυς χορις χρεοση να μεταφέρει τον κόσμο.ΚΑΛΛΗ μέρα ΘΖ ny

Ανώνυμος είπε...

Το χωροδιακό φεστιβάλ φέτος ήταν ενα απο τα καλύτερα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ανδρο. Ευχαριστούμε πολύ τον ΜΟΥΣΑ για την μεγάλη πολιτιστική δραστηριότητα που προσφέρει στο νησί μας μέσα απο τα δύο του σύνολα που έχει, την Μικτή χορωδία και την Φιλαρμονική. Με λιγοστούς οικονομικούς πόρους αλλά με μια τεράστια προσφορά αγωνίζεται κόντρα στις αντιξοότητες που επικρατούν. Μπράβο και τους ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Επισης χρειαζομαστε ορθογραφια και συνταξη ..... First Things First opos leme sto Vourkoti NEW YORK

Ανώνυμος είπε...

Καλα πιστευει κανεις οτι αυτο το καλοκαιρι , θα δωθει απο τους ακομα υπευθηνους μεχρι τελη αυγουστου αυτοδιοικητικους, η πρεπουσα προσοχη και σημασια για το νησι;;;;; ανεκδοτο θα ειναι βεβαια , και το αδειο τουριστικο περιπτερο ειναι ενα δειγμα κακης γραφης και κακιστης μικροπολιτικης , μικροκομματικης και μικροψυχης μικροπροσωπικης νοοτροπιας , του τι θα γινει φετος το καλοκαιρι η μαλλον τι δεν θα γινει , οπως επισης και δειγμα αδιαφοριας και τιμωριας ειναι και το θεμα με τα σκουπιδια , ντροπη και αισχος , να θελουν καποιοι να τιμωρησουν ετσι τους πολιτες επειδη επελεξαν κατι αλλο, αυτη ειναι η δημοκρατια , πρεπει να γινεται σεβαστη η αποφαση της πλειοψηφιας και οχι να αντιμετωπιζεται ο κοσμος με την μεθοδο της εκδικησης , να ξερετε να χανεται κυριοι και να εχετε αξιοπρεπεια και συναισθηση των καθηκοντων σας μεχρι τελους αλλιως δημιουργητε ετσι τις χειροτερες εντυπωσεις και αναμνησεις και αυτο ειναι ασχημη παρακαταθηκη πρωτον πρωτον για το δικο σας μελλον!!!

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

Οι ομορφιές της ΄Ανδρου διαφημίζονται ανέξοδα και απρόσμενα στα πέρατα του κόσμου (Κίνα και αλλού), αλλά είναι ανίκανη να αποκομίσει τα οφέλη λόγω της κατάστασης Νιρβάνα που βρισκόμαστε ως κοινωνία και διοίκηση. Κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Εγω νομηζο εαν εκμεταλεφτουμε Αφτα που έχουμε στην ανδρο θα εχωμε αρκετά Έσοδα στα ταμία για έργα. Αλλα .ολλα εινε χορης χρεοση . Οι ΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΑΖΕΤΕ.ΝΙΚΟΚΗΡΕΜΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ. .ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ..ΚΑΛΟΣ ΑΛΙΟΣ ΞΕΧΑΣΕΤΟ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ. ΘΖ NY.