Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Θεατρικός Όμιλος Άνδρου 2014, "Ο πατέρας" του Αύγουστου Στρίντμπεργκ




Πρωταγωνιστούν:
ΙΛΑΡΧΟΣ: 
Κώστας 
Γαρύφαλλος
ΛΑΟΥΡΑ:
 Κυριακή 
Μασέρα
ΠΑΡΑΜΑΝΑ: Κωνσταντίνα 
Χρόνη
ΓΙΑΤΡΟΣ:
 Γιάννης 
Κετιπίδης
ΠΑΣΤΟΡΑΣ:
 Θοδωρής 
Κουλούρης
ΒΕΡΘΑ:
 Ειρήνη 
Χλή
ΝΕΙΝΤ:
 Γιώργος
 Τικόπουλος

Συντελεστές
 παράστασης:
Σκηνοθεσία: 
Ελισάβετ 
Λάσκαρη
Μουσική: 
Ίωνας 
Μαρμαρινός
Σκηνικά: 
Ελισάβετ 
Λάσκαρη


Κοστούμια: 
Ευγενία 
Μπαφαλούκου

Μακιγιάζ: 
Ελισάβετ
 Λάσκαρη
Φωτισμός: 
Θεώνη
 Reid
Aφίσα: 
Καλλιρρόη 
Παναγοπούλου
Εικόνα 
προγράμματος: 
Zdzisław 
Beksiński
Κομμώσεις: 

Βάσω
 Ζώταλη

Μουσικοί:
Μουσική 
Διεύθυνση :
 Ίωνας 
Μαρμαρινός
Τσέλο: 
Ιωάννα 
Βάρελη
Πιάνο:
 Αμαλία
 Τηνιακού
Κρουστά: Βασίλης Παρδάλης
1η
Φωνή:
 Ιωάννα 
Βάρελη
2η
Φωνή:
 Αμαλία
 Τηνιακού

Τεχνική 
υποστήριξη

Γιώργος 
Τικόπουλος, 
Ανέστης
 Χατζηθεοδώρου

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία και περιγραφική αφίσα! Μπράβο στην Καλλιρρόη! Επιτέλους κι ένας σοβαρός ζωγράφος στον Θ.Ο.Α. με μια αφίσα που περιγράφει σωστά το έργο που περιμένουμε με ανυπομονησία.

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ Η ΑΦΙΣΑ.
ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΑΔΟΙ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ!ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ Η ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΦΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο ΘΟΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλη μας επιτυχια λοιπον! Θα σκισουμε! :D

CHRISoVALANDIS είπε...

Οντως ομορφη αφισα,αλλα δεν θα συμφωνισω με το πρωτο σχολιο.τι θα πει επιτελους κι ενας σοβαρος ζωγραφος.κυριε μου,ή κυρια μου δεν ξερω λογω της ανονυμιας σας τι εισαστε,ομως εν μέρει το σχολιο σας προσβαλει ολους τους παλαιοτερους εργατες του Θ.Ο.Α.μαλλον δεν γνωριζετε τον ΘΟΑ.μαλλον δεν γνωριζετε τον θεϊκό Θεοδωρο Mπαφαλούκο που δημιουργουσε κι αυτος και η γυναικα του μαγικα αποτελεσματα!μαλλον δεν γνωριζετε ουτε τον Νικο Παντζοπουλο που ειναι ανθρωπος δημιουργικος και καλλιτεχνης!μαλλον πολλα δεν ξέρετε και προσωπικα εμενα με θυγει γιατι εχω δουλεψει με ΑΓΑΠΗ και MΕΡΑΚΙ με αυτους τους ανθρωπους!χρειαζονται και νεοι!συγχαίρουμε την καλλιροη,που προσωπικα δεν την γνωριζω,αλλα δεν ξεχναμε αυτους που εδω και 12 χρονια δινουν θεατρο,δινουν τεχνη,δινουν ζωη στην Άνδρο μας!καλη επιτυχια στο νεο μας εργο και ας αφησουμε τις μυζεριες πισω,περι σκουπιδιων και περι περι!βαγγελη για αλλη μια φορα ευχαριστουμε για την διαφημιση στο blog!Χρυσοβαλαντης Δημητριος Αχλαδης,και οχι ανωνυμος!

anna asinanoglou είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΟΤΙ Ο ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ. ΓΙΑ 2 ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΔΩΝΙΕΣ(ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ),ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΜΠΑΦΑΛΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΡΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΙΑΣΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΣΟ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

"ΘΕΙΚΟΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΡΟΜΑΤΝΙΣΜΟΥ ΚΛΠ. ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΤΕΙ "ΘΕΙΚΟΙ" ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΠΑΦΑΛΟΥΚΟΣ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗ! (ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ...)
ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια, αυτη η ζωγραφιά δεν νομιζω οτι παιρνει συγκριση με παλιοτερες του ΘΟΑ. οποτε πιστευω οτι ειναι λιγο αβασιμες οι συζητησεις.
συγχαρητηρια στον ζωγραφο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ)
ΠΟΛΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΦΙΣΑ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

anna asinanoglou είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.....ΕΥΤΥΧΩΣ!

marasyn είπε...

Είναι απίστευτο πώς με τόση ευκολία κάποιοι "ανώνυμοι" χαρακτηρίζουν το έργο κάποιων καλλιτεχνών και δη μεγάλων, ως "ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ".(Αντιγράφω αυτούσιο το σχόλιο του ανώνυμου "φίλου" μας.) Αδιαμφισβήτητο για όσους γνωρίζουν τον Θοδωρή και την Ευγενία Μπαφαλούκου να έχουν αντίθετη άποψη περί "μεγάλων" που τόλμησα να χαρακτηρίσω. Έδωσαν στην Άνδρο πολλές ευκαιρίες να γνωρίσει τι θα πει τέχνη. Είναι ντροπή λοιπόν να διασύρεται έτσι το όνομά τους. Προφανώς ο ή η φίλος-η που σχολίασαν δεν ξέρουν σε ποιους αναφέρονταν, γι' αυτό και εστίασαν περισσότερο στα διαλυτικά του ΘΕΪΚΟΣ και χαρακτήρισαν την επώνυμη σχολιάστρια ως ανορθόγραφη. Και για να προλάβω τα σχόλια που ίσως γίνουν περί επωνυμίας, αναφέρομαι απλά και μόνο στο ότι υπάρχει ονοματεπώνυμο στο σχόλιο. Ας έχουν το σθένος αυτοί που κρίνουν και κατακρίνουν, να υπογράφουν επιχειρηματολογώντας και όχι να κρύβονται πίσω από μια ανωνυμία. Πολύ ωραία η αφίσα της παράστασης, είμαι σίγουρη πως ωραία θα είναι και η παράσταση. Περιμένω να τη δω με αγωνία!!!

marasyn είπε...

Εκ παραδρομής παρά το γεγονός ότι χρησιμοποίησα τα στοιχεία του e-mail μου δεν έγραψα και το όνομά μου κάτω από το προηγούμενο σχόλιό μου.
Μαρία Ασυνάνογλου

Ανώνυμος είπε...

πολλά καλάμια πολλά λιβάνια ,φτού μας!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλο κομματι. Η ζωγραφος εχει δυνατο χερι. Αποτελεσματικος συνδυασμος χρωματων και σωστη ισορροπια στο φως. Επιβλητικη η σωματικη εκφραση της μαριονετας. Μπραβο!
Δεν την εχω ξανακουσει την κοπελα στην Ανδρο. Ειναι απο εδω?
Ελενα

Ανώνυμος είπε...

δυνατο χερι και ψηλο καλαμι
φοβερή!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ. Η ΑΦΙΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Να ηταν η ζηλια ψωρα...ολες σας απο την χωρα!

Ανώνυμος είπε...

τοσο ψηλα που δεν το φτανεις εσυ.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία εικόνα! Μπράβο στον καλλιτέχνη και στον Όμιλο. Έχω διαβάσει το έργο. Δύσκολο...Καλή επιτυχία παιδιά!

Μαρία Π.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΦΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΘΟΑ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ...!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΑ............ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Οπως ειπε και ο Καζατζακης δεν πρεπει να ξεχναμε τις ριζες μας. Μετα το οτι ειμαστε ολοι Ελληνες. Μα πανω απο ολα οτι ειμαιστε ολοι Ανθρωποι!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΙΡΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!! ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ? ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ...
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ! ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΑ ΜΙΑ ΖΩΗ....
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!