Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Αγώνες “Hellenic Match Racing Tour” στην Άνδρο , Σάββατο 3 Μαΐου, Δεύτερη Μέρα

Η δεύτερη ημέρα των αγώνων του “Hellenic Match Racing Tour” στην Άνδρο βρίσκει τις ομάδες να κορυφώνουν τις προσπάθειές τους καθώς τελειώνει η φάση των προκριματικών. Ο αέρας αρχικά μεταβλητός σε διεύθυνση και ένταση δυσκόλευε το έργο της επιτροπής αγώνων και των πληρωμάτων. Καθώς περνούσε η ώρα, η ένταση του αέρα δυνάμωνε και μαζί του αυξάνονταν και οι ταχύτητες των σκαφών .



Το παιχνίδι για άλλη μια μέρα σκληρό με όλα τα πληρώματα να μονομαχούν με πείσμα για την επικράτηση. Οι δύο πρώτες ομάδες του πίνακα κατάταξης μετά το τέλος των προκριματικών περνούν κατευθείαν στους ημιτελικούς, ενώ οι ομάδες που καταλαμβάνουν τις θέσεις 3-6 διασταυρώνονται σε μεταξύ τους μονομαχίες, οι νικητές των οποίων συμπληρώνουν την τελική τετράδα.

Η έμπειρη ομάδα “Dark ‘n Stormy” του Στρατή Ανδρεάδη κατάφερε να περάσει αήττητη με το εντυπωσιακό σκορ 7-0 και να πάρει το πρώτο απευθείας εισιτήριο για την ημιτελική φάση, βάζοντας έτσι πλώρη για το χρυσό μετάλλιο του HMRT της Άνδρου.

Η δεύτερη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ημιτελικούς ήταν αυτή της “Ελληνικής Αστυνομίας” με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ταγαρόπουλο, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στα προκριματικά με έξι νίκες και μόνο μία ήττα.  

Έτσι, για τις υπολειπόμενες δύο θέσεις τις τετράδας των ημιτελικών έμειναν να παλεύουν ο Παναγιώτης Μάντης, ο οποίος τελικά υπερίσχυσε με 2-0 νίκες έναντι της χρυσής ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου, και οι Θεόδωρος Τσουλφάς και Ιάσονας Σπανομανώλης των οποίων η μονομαχία για την πρόκριση θα ολοκληρωθεί αύριο.



Μετά το τέλος της ημιτελικής φάσης αύριο, θα πραγματοποιηθούν ο μικρός και μεγάλος τελικός για την ανάδειξη των τριών νικητών του “Hellenic Match Racing Tour” της Άνδρου.

Η Άνδρος θα φιλοξενήσει το “Hellenic Match Racing Tour” χάρη στην πολύτιμη συμβολή και εμπειρία του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, ο οποίος, από τότε που ιδρύθηκε το 1957, έχει οργανώσει πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων με κορυφαίο γεγονός το Διεθνή Ιστιοπλοϊκό αγώνα Άνδρου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1967.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία SETEL HELLAS (η κορυφαία Ελληνική εταιρία διεθνούς βεληνεκούς στην εφαρμογή λύσεων και καινοτόμων προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών για τη ναυτιλία), ενώ πολύτιμη είναι η υποστήριξη από την Golden Star Ferries και την CMP Hellas - αντιπρόσωπο στην Ελλάδα των ναυτικών χρωμάτων Chugoku.

Το Hellenic Match Racing Tour είναι μια πρωτοβουλία της Icarus Sailing Media με την υποστήριξη του ΕΟΤ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.  Η διοργάνωση σκοπεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και στην προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, καθώς και στη διεθνή τουριστική προβολή της χώρας μέσω της συνεργασίας της διοργανώτριας εταιρείας Icarus Sailing Media με τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.


Μπορείτε να βρείτε το video της δεύτερης ημέρας στον παρακάτω σύνδεσμοhttp://youtu.be/iyQXJPDgGec

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΛΙΠΟΝ ΑΦΤΕΙ ΟΙ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΙΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΕΙΝΕ Νο 1. Τζ ΝΥ