Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου 2014Ένας από τους σημαντικότερους  και πιο ιστορικούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες της χώρας μας ανοίγει και πάλι πανιά στις 6 – 9 Ιουνίου. Ένα σπουδαίο ναυταθλητικό γεγονός – έμπνευση του Γιάννη Β. Γουλανδρή συνεχίζει αδιάκοπα την ιστορική του διαδρομή από το 1967, συγκεντρώνοντας μερικά από τα καλύτερα πληρώματα σε ένα μοναδικό αγώνα.

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Η εκκίνηση δίδεται από την Βουλιαγμένη όπου τα πληρώματα θα ταξιδέψουν στα γαλάζια νερά του Αιγαίου σε μια απαιτητική και συναρπαστική διαδρομή 80 ναυτικών μιλίων βάζοντας ρότα για την Άνδρο, έναν προορισμό με πλούσια ναυτική παράδοση.

Ενσωματωμένη εικόνα 3

Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου με έτος ίδρυσης το 1957 και πολύτιμη συμβολή στα ναυταθλητικά δρώμενα και κοινωφελές έργο προς το νησί προσφέρει δωρεάν μαθήματα ιστιοπλοΐας σε όλα τα παιδιά και οργανώνει πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων κάθε χρόνο με κορυφαίο γεγονός το Διεθνή Ιστιοπλοϊκό αγώνα Άνδρου, ο οποίος αγκαλιάζεται από όλη την τοπική κοινότητα του νησιού.

Ενσωματωμένη εικόνα 2

Ο μοναδικός χαρακτήρας της ιστορικής αυτής διοργάνωσης αναγνωρίζεται και από πλήθος χορηγών που σπεύδουν να σταθούν αρωγοί ώστε ο αγώνας να στέκει στην κορυφή των ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων κάθε χρόνο. Φέτος πολύτιμη είναι η υποστήριξη των εταιριών Sea Guardian –της κορυφαίας εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας σε πλοία που διαπλέουν επικίνδυνες περιοχές, της Aigaion Insurance - της πρώτης εταιρίας στην Ελληνική Ναυτασφαλιστική αγορά,  της Skuld Hellas - μέλος του ομίλου Skuld που αποτελεί ένα από τα δεκατρία μέλη του International Group of P & I Clubs που συνεργάζονται στενά μεταξύ τους στον τομέα των ναυτικών αλληλασφαλίσεων, της Bureau Veritas - του δεύτερου μεγαλύτερου νηογνώμονα στον κόσμο, της Doric Shipbrokers - μια από τις μεγαλύτερες ναυλομεσιτικές εταιρίες και μέλος του London Baltic Exchange, της Lukoil- της μεγάλης εταιρίας πετρελαίου και φυσικού αερίου που αντιπροσωπεύει το 2,1% της παγκόσμιας παραγωγής αργού πετρελαίου, της BPCO - μία από τις καλύτερες εταιρίες διαμεσολάβησης τεχνικών και επισκευαστικών υπηρεσιών, της Polembros - μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες και της Status Maritime - της κορυφαίας εταιρίας επάνδρωσης πλοίων.   

Εδώ μπορείτε να δείτε το promo video του αγώνα: http://youtu.be/E230jpdmg1o

Δεν υπάρχουν σχόλια: