Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Την δεύτερη θέση κατέλαβε στη Νάπολη η Χορωδία του Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου!

Καλά νέα για τα παιδιά της χορωδίας του Εμπειρικείου Γυμνασίου.
Την δεύτερη θέση στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Νέων Μουσικών κατέλαβε η Χορωδία του Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου που έγινε στο Castellammare di Stabia στη Νάπολη της Ιταλίας.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά του Γυμνασίου & Λυκείου που απέδειξαν ότι με την αξία τους και μόνο, όχι μόνο προκρίθηκαν για την Ιταλία στο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, αλλά και πήραν το δεύτερο βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό Νέων Μουσικών "Luigi Denza" που έγινε στο Castellammare Di Stabia της Νάπολης (Ιταλία), με την εξαιρετική βαθμολογία 92/100!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!

anna asinanoglou είπε...

MΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΟΥΣ!!!

anna asinanoglou είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά των Γυμνασίου και Λυκείου Άνδρου αλλά φυσικά και στη μαέστρο τους ,Όλγα Πριμέντα, που πήγαν στη Νάπολη για να περάσουν καλά και κατάφεραν να κατακτήσουν ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ τους τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό. Με θέληση και προσπάθεια απέδειξαν σε πολλούς που τους αμβισβητούσαν, την αξία τους. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και καλή επιτυχία στη συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά και την Μαέστρο μας!!!!!!!!!!
Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς των οποίων η υλική και ηθική συμπαράσταση υπήρξαν καταλυτικές για την πραγματοποίηση της αποστολής!
Θερμές ευχαριστίες στους Ανδριώτες των οποίων οι ευχές και η αγάπη συνόδευσαν την Χορωδία των παιδιών μας σε αυτή την υπέροχη εμπειρία ζωής.
Καλή συνέχεια και για άλλες επιτυχίες σε κάθε τομέα της ζωής μας!
Ντίνα Στυλιανού

Ανώνυμος είπε...

Μια υγιης προσπαθεια των παιδιων και της άξιας Μαεστρου, που δειχνει οτι το νησι μας εχει "πολλα να δωσει"και σε διαφορετικους τομεις.Συγχαρητηρια και στους γονεις που ¨οδηγουν¨τα παιδια τους σε ομορφα μονοπατια .
Γ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά, την μαέστρο, τους διοργανωτές, τους συλλόγους και τους χορηγούς για την διεκπεραίωση της δύσκολης αυτής αποστολής.

Θα ήθελα να σας επισημάνω, πως θα ήταν χρήσιμο και σωστό να ανακοινωθεί επίσημα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, η ακριβής τοποθεσία του φεστιβάλ, ο φορέας διοργάνωσής του, oι συμμετέχουσες χώρες, ο αριθμός και η προέλευση των χορωδιών, τα βραβεία που απονέμονται και φυσικά η χορωδία που κέρδισε το πρώτο βραβείο.

Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά της Άνδρου,να σας πούμε συγχαρητήρια είναι λίγο. Το να πάρετε δεύτερη θέση σε Διεθνές Φεστιβάλ στην Ιταλία ήταν κάτι απρόβλεπτο και ασύλληπτο.
Δουλέψατε σοβαρά, σεμνά, αθόρυβα, ομαδικά εσείς και η δασκάλα σας και φθάσατε σε Διεθνή διάκριση.
Εμείς η παλιότερη γενιά, σας παρακαλούμε "Ξεπεράστε μας". Είναι ανάγκη να το κάνετε και από ό,τι φαίνεται το κάνετε χωρίς εμείς οι γονείς σας να το παίρνομε χαμπάρι. Και εσείς, και οι αθλητές στην ιστιοπλοΐα και στην ιστιοσανίδα αλλά και πόσα άλλα που δεν ξέρομε.
Βγείτε έτσι περήφανα και στη ζωή που σας περιμένει.
Ένας γονιός σας.

Ανώνυμος είπε...

Συχαρυτιρια στα παιδια. και διοργανωτές.και τους χορηγούς.και σε όσους έλαβαν μέρος σε άφτην την ομορφη διοργάνωση .θΖ ΝΥ

Nickos είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!