Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η Όλγα Πριμέντα, Καθηγήτρια Μουσικής στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο Άνδρου ευχαριστεί...


"Η Χορωδία του Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου, μετά την διάκρισή της στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας τον Μάρτιο του 2014, συμμετείχε στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Νέων Μουσικών, που έγινε από 12 έως 17 Μαΐου 2014 στο Castellammare di Stabia στη Νάπολη της Ιταλίας.

Σ' αυτό τον διαγωνισμό, στο μέρος που αφορά τις χορωδίες, συμμετείχαν 20 χορωδιακά σύνολα από 6 χώρες: Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Πολωνία Ρουμανία και Ελβετία.

Τις δύο πρώτες θέσεις κατέλαβαν ελληνικές χορωδίες.
1η η χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Ιλίου με βαθμολογία 100/100 από την κριτική επιτροπή.
2η η χορωδία του Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου με βαθμολογία 92/100 από την κριτική επιτροπή.

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ και δημόσια όλα τα παιδιά της χορωδίας που κοπίασαν γι' αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τους γονείς που συμπαραστάθηκαν σ΄ αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστώ τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου και του Γενικού Λυκείου Άνδρου που διοργάνωσαν αυτή την αποστολή. Ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά, καλύπτοντας τα έξοδα των χορωδών και που χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να γίνει η αποστολή."

Όλγα Πριμέντα
Καθηγήτρια Μουσικής στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο Άνδρου



Και το επίσημο έγγραφο της βαθμολογίας :


Τα βίντεο από τον διαγωνισμό είναι της Ντίνας Στυλιανού:


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ , ΕΝ ΑΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως όσοι ήταν εκεί, μπορούν καλύτερα από εμάς τους υπόλοιπους να αξιολογήσουν το μέγεθος της διάκρισης,

αφού προφανώς άκουσαν και άλλες χορωδίες από χώρες της αλλοδαπής, και μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με την μουσική κουλτούρα και άλλων λαών.

Αυτό το νόημα (πλην της διάκρισης) έχουν εξάλλου και οι διεθνείς διαγωνισμοί νέων μουσικών. Να έρθουν αυτοί σε επαφή με ετερόκλητα μουσικά στοιχεία από διαφορετικά σημεία του πλανήτη και να εμπλουτίσουν την γκάμα των εμπειριών τους.

Και για αυτόν τον λόγο είναι χρήσιμες για τα παιδιά. Οι διακρίσεις έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που μένει, είναι η εμπειρία.

Ανώνυμος είπε...

Κι άλλη δεύτερη θέση. Μήπως να το ψάχνατε λίγο βρε παιδιά;

http://www.vocha.gr/article.php?id=99

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

συγχαρητηρια μας κανετε για αλλη μια φορα περηφανους

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε φίλε σε ευχαριστώ για την παρατήρησή σου, αν έβλεπες όμως τον link που παραθέτεις λίγο πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι η βαθμολογία τους είναι 91/100 και όχι 92/100 που είναι του Εμπειρικείου Γυμνασίου και για του λόγου το αληθές δείτε το παρακάτω link: http://dim-vrach.kor.sch.gr/apotelesma%20italias.jpg

Όλγα Πριμέντα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην παλιά μου συν αδερφό!!! Και εις ανώτερα στην ίδια και στα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην παλιά μου συν αδερφό!!! Και εις ανώτερα στην ίδια και στα παιδιά.