Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Στην Συναυλία της Φιλαρμονικής στην αυλή του Αγίου Γεωργίου














5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στη Φιλαρμονικη και στους χορηγους της , ηταν μια παρα πολυ ομορφη βραδια που στολισε τον Αη Γιωργη και τη γειτονια του.
Και τουχρόνου σε ολα και ολους

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της χθεσινής εκδήλωσης της Φιλαρμονικής, η πορεία της οποίας και οι επιτυχίες της δικαιώνουν τους εμπνευστές της και ιδιαίτερα τον Αντώνη τον Αμωράτη,που δυστυχώς λείπει από κοντά μας...

Ανώνυμος είπε...

Συνχαρητηρια σε ολα τα παιδια και σε ολους οσους κοπιασαν και ετρεξαν για να γινει αυτη η πολυ ωραια εκδηλωση, ηταν φανταστικη η επιλογη του χωρου και ο κοσμος το ευχαριστηθηκε δεοντος , αλλωστε το παρατετεμενο χειροκροτημα τοσο κατα την διαρκεια της συναυλιας οσο και κατα την διελευση της μπαντας μεσα απο την αγορα , φανερωνει του λογου το αληθες . Αντε και του χρονου ακομα καλυτερα, μπραβο σε ολους!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Η προσπάθεια είναι και θα είναι συνεχής. Θα σηκωθούμε ακόμη ψηλότερα. Κουραστήκαμε τις δύο προηγούμενες μέρες αλλά άξιζε τον κόπο. Αυτό το ωραίο ταξίδι θα συνεχιστεί με την βοήθεια των χορηγών και των αφανών και άοκνων συνεργατών!!!

ΣΙΜ

Φώτης Δημητρίου είπε...

Τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Μουσικού Συλλόγου ευχαριστούν όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για να γίνει η συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά κυρίως όλους όσους παρευρέθησαν στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου για να απολαύσουν την καλοκαιρινή μας συναυλία! Ελπίζουμε να άρεσε στον κόσμο η ιδέα τόσο του χώρου, όσο και του είδους της μουσικής που παρουσίασε η Φιλαρμονική και σας διαβεβαιώνουμε οτι θα ανταποδώσουμε το θερμό σας χειροκρότημα με περισσότερη προσπάθεια επάνω στη μουσική και επιτυχημένες εμφανίσεις εντός και εκτός της Άνδρου στο μέλλον.