Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Visit Creece , visit Little England , visit Andros

Για πρώτη φορα η Άνδρος στην  ιστοσελίδα του ΕΟΤ με φωτογραφίες της ταινίας "Μικρά Αγγλία":


VISIT GREECE| Beautiful Andros in Cyclades will be the setting for Voulgaris’ new film Micra Anglia meaning “Little England”
φωτογραφίες: Νίκος Νικολόπουλος


Και η Πέρλα στην καμπάνια του ΕΟΤ για την Άνδρο!
http://goldenretriever-perla.blogspot.gr/



3 σχόλια:

Γ. ΞΑΝΘΟΣ είπε...

' 'Οταν ολοκληρωθεί η ταινία και προβληθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι βέβαιο ότι θα έχει σημαντική επιτυχία. Η 'Ανδρος θα αποκτήσει αναπάντεχα και σε δύσκολους καιρούς, μεγάλη προβολή και διαφήμιση, άμεση και έμμεση σε ικανό βάθος χρόνου, που θα ωφελήσει τα μέγιστα την εικόνα και την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου. Γι' αυτό θα πρέπει να στηθούν "αγάλματα" στον Πααντελή, στην Ιωάννα (και για το βιβλίο της) και στον μαικήνα της τέχνης και ευποιητή, Ανδριώτη χορηγό της ταινίας, με την έννοια ότι θα τους πρέπουν οι δέουσες και ανάλογες τιμές, η αναγνώριση και ευγνωμοσύνη όλων μας , πολιτών, επιχειρηματιών, Συλλόγων και του Δήμου ' Ανδρου. Ανάλογη συνεισφορά στα πολιτιστικά δρώμενα και στην οικονομική ζωή του τόπου, μπορεί να συγκριθεί με την ίδρυση και λειτουργία των Μουσείων υπό του Ιδρύματος Γουλανδρή.

chris.balog είπε...

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές και έχουμε να δούμε πολλά από εδώ και πέρα !!! Εκτιμώ ότι όλοι μας θέλουμε το σπίρτο και γινόμαστε μπαρούτι !!! Το νησί μας μπορεί και έχει τις δυνατότητες να συνεχίσει να είναι πηγή πολιτισμού και τέχνης !!!

chris.balog είπε...

Μεγάλο Μπράβο στους συντελεστές που κατάφεραν και έβαλαν το σπίρτο με την έμπνευσή τους στον κόσμο του νησιού για να βγει η φωτιά που τώρα καίει...

Εκτιμώ ότι το νησί μας από εδώ και πέρα θα συνεχίσει να δίνει έμπνευση για τέχνη και πολιτισμό που έχουμε ανάγκη όλοι μας. ΧΜ