Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Το λιμάνι του Γαυρίου ζωντανό στον υπολογιστή



Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος "το Γαύριο" εγκατέστησε  web camera  στο Γαύριο με προσανατολισμό το λιμάνι. 

Η νέα αυτή κάμερα δείχνει την πύλη της Ανδρου και την κίνηση των πλοίων, θέαμα αγαπητό σε όλους και ειδικά σ' αυτούς που μένουν μακριά από την Άνδρο.

Η κοπή της πίτας αναβάλλεται για ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος θα κόψει την δεύτερη πίτα του Συλλόγου,  αυτή τη φορά μαζί με τους συμπατριώτες μας  στην ταβέρνα του Κόσση στις 9 το βράδυ.
 Στο γλέντι που θ'ακολουθήσει, τον χορό θ'ανοίξουν τα μέλη του Χορευτικού του Συλλόγου μας με τη συνοδεία του Σταύρου Λαρίου στο βιολί και του Γιώργου Ρέρρα στο λαούτο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιχαριτηρια αφτο είναι μια καλη ιδέα

Στοβάτο είπε...

Καλημέρα, ωραία είδηση. Θα βλέπουμε το αγαπημένο μας μέρος σε πραγματικό χρόνο!. Ετσι, για παρηγοριά μέχρι να φτάσουμε με το πλοίο και να πατήσουμε στο νησί.

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Μπράβο ρε παιδιά. Μακάρι να είναι μόνο η αρχή και να μπορούμε να βλέπουμε σύντομα και άλλες περιοχές της Άνδρου. Και μην ακούσω τίποτα για Big Brother και προσωπικά δεδομένα.... αυτά είναι μόνο για όσους έχουν κάτι να κρύψουν!!!

Ανώνυμος είπε...

και η άλλη η κάμερα στο Λίόπεσσι πάλι προς το Χαρακα ειναι στραμμένη και βλέπει το ίδιο ακριβώς σημείο...γυρίστε και καμμία κάμερα προς τη Κουβάρα!!

Ανώνυμος είπε...

MEGALI XARA KAI SE EMAS APO USA.
ENA MEGALO BRAVO SAS..

Ανώνυμος είπε...

makari na valoun ke mia kamera stin agora na vlepome kanena gnosto esto ke apo makria KALO MINA VAGELI ME TIN PAREASOU apo ny th z

Ανώνυμος είπε...

Πλοία δεν βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

ποσο κοντα σε φερνουν αυτες οι εικονες!!!ειχαμε και εμεις στο κορθι,μακαρι να ξαναλειτουργησει!!!νιωθεις σαν να ανοιγεις το παραθυρι σου!!εστω και απο μακρια...

Ανώνυμος είπε...

μπραβο και συχαριτηρια γιαυτη την αποφαση ,μας διχνει το ωραιοτερο μερος τις ανδρου οσο για της θεση τις η καλυτερη ,μακαρι να εκαναν και αλλοι συλλογοι τα ιδια να προβαλεται το νησι μας που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα οαπο τα αλλα ,μονο θελει οι τοπ,ερετοι του νησιου να κανουν εργα και να τα προβαλουμε να εχουμε τουρισμο ,επενδυσεις, στα παραλιακα αλλα και στα ορεινα χωρια,ΑΝΔΡΟΣ