Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Παζάρι παραδοσιακών προϊόντων Χώρας Άνδρου

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Άνδρου, κλείνει μαζί σας το πιο γλυκό ραντεβού κάτω από τον Αυγουστιάτικο ουρανό.
Από την Παρασκευή 10/8/2012 και για τρεις ημέρες από τις 11π.μ .με 11 μ.μ. θα σας περιμένουμε στην Πλατεία Γηροκομείου μαζί με παραδοσιακά προϊόντα φτιαγμένα με το γνωστό μεράκι που διαθέτουν όλες οι Ανδριώτισσες.
Ενα παζάρι γεύσεων και χρωμάτων.
Να είστε εκεί
ΑΝΔΡΟΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη σας!!Για αλλη μια φορα μπραβο στο Δημο και στις επιτροπες του,αντι να στηριξει τους επαγγελματιες και τα μαγαζια που υποφερουν για να βγαλουν τα εξοδα τους,ενισχυει το παρεμποριο!Ας κατεβουν λοιπον ολες αυτες οι κυριες τον αλλο μηνα να πληρωσουν,δεη,φορους,ενοικια και δημοτικα τελη στους μαγαζατορες!!

Ανώνυμος είπε...

στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα!! ειναι οι ημετεροι στην μεση φιλε μου, σιγα να μην νοιαστουν αυτοι για τα μαγαζια γραμενους σας εχουν, μονο η καρεκλα και οι ψηφοι τους ενδιαφερουν, αλλα και οι μαγαζατορες φηφιζουν και οι οικογενειες τους οποτε πισω εχει η αχλαδα την ουρα και στις επομενες εκλογες να τα θυμουνται αυτα!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.