Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Βραβεία "Νίκος Θέμελης" & Συναυλία Νότη Μαυρουδή

Την Δευτέρα 20 Αυγούστου στο προαύλιο της Παναγίας Θεοσκέπαστης θα απονεμηθούν τα λογοτεχνικά βραβεία «Ν.Θέμελης» τα οποία θεσμοθετήθηκαν από τον Δήμο.
Η επιτροπή λογοτεχνικών βραβείων του «Διαβάζω» αποφάσισε να απονείμει για πρώτη φορά το λογοτεχνικό βραβείο στην κ. Δεληγιώργη Αλεξάνδρα, καθηγήτρια φιλοσοφίας στο Α.Π.Θ., για το έργο της «Τρυφερός Σύντροφος» που αναφέρεται στον πρωτοπόρο Έλληνα Κοινωνιολόγο Γιώργο Σκληρό. Το βραβείο θα το απονείμει ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, στενότατος συνεργάτης του οποίου υπήρξε ο Νίκος Θέμελης.
Στην συνέχεια θα απονεμηθούν και τα βραβεία του μαθητικού λογοτεχνικού διαγωνισμού που θεσμοθετήθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Άνδρου.
Η εκδήλωση θα τελειώσει με συναυλία του Νότη Μαρουδή
τραγουδούν : η Μόρφω Τσαϊρέλη και ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος
μαζί με τον συνθέτη παίζει ο Μάνος Αβαράκης φυσαρμόνικα ,πνευστά και ο Γιώργος Τοσικιάν κιθάρα.
Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 και ώρα  20:00  με είσοδο ελεύθερη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ....ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΚΙΘΑΡΙΣΤΗΣ , ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΕΜΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ....ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΚΙΘΑΡΙΣΤΗΣ , ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΕΜΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο 'ΚΙΝΕΖΟΣ'ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ!!!

Boul_boul είπε...

Συμφωνώ για τον Κινέζο, κρίμα που δεν ήμουν στην Άνδρο να παρακολουθήσω την εκδήλωση, «αγαπημένος» ο Θέμελης…

Γ. Ξανθός είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά που βραβεύθηκαν και σ' αυτά που έλαβαν μέρος. Πολύ καλή η διοργάνωση και εξαιρετική η μουσική βραδιά με τον Ν. Μαυρουδή , την Μόρφω Τσαϊρέλλη και κυρίως για την θαυμάσια φυσαρμόνικα του ' Αρη Δαβαράκη.
Και ανάμεσά τους ένας απελπιστικά μόνος πρώην Πρωθυπουργός που η Ιστορία θα τον κρίνει.
Με αφορμή όμως την διοργάνωση στην μνήμη του εξαιρετικού Ν. Θέμελη- έχω διαβάσει τα περισσότερα βιβλία του- ίσως είναι καιρός να καθιερώσομε σε τακτά χρονικά διαστήματα αντίστοιχες εκδλώσεις και μαθητικό διαγωνισμό στην μνήμη του μεγάλου Ανδριώτη ποιητή Ανδρέα Εμπειρίκου.

Γ. Ξανθός είπε...

Διορθώνω στο οθρό, Μάνου Αβαράκη, αντί ' Αρη Δαβαράκη.

Ανώνυμος είπε...

ο κινεζος δεν χρειαζονταν να πατησει εδω και να μην τον ξαναφερεται,προκαλουν τετοια μουτρα να περιφερονται αναμεσα στην ελληνικη κοινωνια, να μενουν σε κατοικον περιορισμο για τα εγκληματα που διεπραξαν, κατα τα αλλα πολυ καλη η εκδηλωση!

Ανώνυμος είπε...

Αμφιλεγόμενος ο Θέμελης.............απαράδεκτη έως προκλητική η παρουσία Σημίτη!