Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Άρχισε σήμερα το μάζεμα των απορριμάτων μετά την κήρυξη της Άνδρου σε προσωρινή κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η απόφαση της κήρυξης της Άνδρου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πάρθηκε χθες από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Πουσσαίο για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος και αποφυγής περαιτέρω ρύπανσης των εδαφών και υδάτων λόγω της συνεχούς συσσώρευσης απορριμμάτων σε πολλά κατοικημένα σημεία του νησιού

Η κήρυξη αυτή  επιτρέπει την άμεση συλλογή των συσσωρευμένων απορριμμάτων και την απόθεση τους, στον έως πρότινος ΧΑΔΑ στη θέση Σταυροπέδα μετά από τη σύμφωνη γνώμη της ΚΑ ΕΚΠΑ και έως ότου λειτουργήσει ο δεματοποιητής, ο οποίος έχει ήδη λάβει περιβαλλοντική αδειοδότηση και πρόκειται να εγκατασταθεί και να τεθεί άμεσα σε λειτουργία σε όμορο χώρο.

7 σχόλια:

ΑΛΛΟΔΑΠΗ είπε...

ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??ΤΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ??

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 4-5 ΘΕΣΕΙΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ .(ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΔΟΙ)ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10 ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ .ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑς ΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η λειτουργία του ΧΑΔΑ είναι απόρροια της ατελειώτης γραφειοκρατίας (και βραδυπορίας) που υπάρχει στο Ελληνικό δημόσιο.Ένδεικτικές είναι οι αμέτρητες ημερομηνίες πρακτικών,μελετών χωροθέτησης,εγγρίσεων και αποφάσεων που διεξήχθησαν από μέρους του Δήμου..(http://press.andros.gr/?p=470).Δυστυχώς είμαστε στη μέση ενός πολυσύνθετου οικολογικού προβλήματος.Εάν δεν σκεφτούμε συλλογικά για το μέλλον του τόπου και των επόμενων γενεών πολύ φοβάμαι πως θα συνεχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν τα Κοκόρια με μηδενικό αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους έπρεπε διλαδη να φάμε ολλη αφτη την βρομια για να ξιπνισουν οι λεγόμενη πράσινη 2χρονια παλέβουν ταχα μου για το καλο της Άνδρου .κε αρκετούς που εχουν ξερά κεφαλιά. Κάτι άλλο στο μιαλοτους οι που δεν αρέσουν τον διμαρχο κε αλλους να δούμε τορα τη θα ξετριποσουν..τουλαγιστον έγινε μια αρχή για τορα.κάπιος έγραψε το νησί το εφοπλιστον το εχουν κανη χοματερη οπου νανε σκορπανε τα σκουπιδια .δρόμους .θαλλασα.ποτάμια.χωράφια.κρίμα μια μέρα θα ξηπνισομε πιστεβο..απο θ.Ζ.ny

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!( ΧΑΛΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ)

Ανώνυμος είπε...

dikaiologies gia na perasei to kalokairi. oute meleti yparxei oute xrimata. Toulaxiston to thema efige apo ta xeria tis topikis autodihkisis, pou exei men prospathisei alla exei apodextei katoteri ton peristaseon .ta metra pou exei parei os tora exoun voithisi alla den exoun kamia prooptiki kai kato tou metriou apotelesmata. euelpistoume oti kapoios apo tous ypefthinous tou nomou kikladon tha exei tin dinami kai tin thelisi na epispefsi tis diadikasies gia tin dimiourgia mias monimis kai asfalous lisis kai oxi pasalimata tipoy soukos kai kofinas. 700.000 euro tha xalasoume gia tin prostasia tou thalasokoraka stin theotoko..........gia ta paidia mas kai tin ygia mas den yparxei akoma oute meleti oute kondilia.

Ανώνυμος είπε...

Απο την στιγμή ο καθένας βρισκη μια εφκερια να κατιγοριση ποτε τον ένα ποτέ τον άλλο μην περιμενομε πολλα έτσι ιμαστε απο θz ny