Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Η σχολή Ολυμπιακού Άνδρου και οι πρώτοι φιλικοί αγώνες της


Ύστερα από την επίσημη έναρξη λειτουργίας, στις  12η Μαΐου,  της  Σχολής ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥ, που στηρίχθηκε στην συνεργασία της Διεύθυνσης Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και του Αστέρα Κορθίου, ήρθε η ώρα για τους νεαρούς αθλητές της Σχολής να γνωριστούν με τους συναθλητές τους από την Σχολή του Αλίμου και την Κεντρική Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ελαιώνα!

Το Σάββατο 9/6 και την Κυριακή 10/06 πραγματοποιήθηκαν  οι φιλικοί αγώνες μικρών ηλικιακών τμημάτων μεταξύ των Σχολών της Άνδρου, του Ελαιώνα και του Αλίμου.
Τα παιδιά αγωνίστηκαν στα γήπεδα που χρησιμοποιεί η Σχολή της Άνδρου και ο συνεργαζόμενος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, Σύλλογος του Αστέρα Κορθίου.


Επιπλέον, οι νεαροί αθλητές μας είχαν την  δυνατότητα να γνωρίσουν το νησί και να επισκεφτούν το Ναυτικό Μουσείο και την πλατεία του Αφανούς Ναύτη, μαθαίνοντας την ιστορία της Άνδρου και τη συμβολή της στην ελληνική ναυτιλία.
Ως εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου παρέστησαν  σε όλες τις δραστηριότητες του διημέρου ο Τεχνικός Σύμβουλος και Scout Γιώργος Αμανατίδης και το στέλεχος, Βασίλης Νάνος.
Από την Σχολή της Άνδρου παρέστησαν όλα τα στελέχη της με συντονίστρια την Ευαγγελία Παρλιάρου, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και αρχών καθώς και τα μελή της Π.Ε.Φ.Ο. Άνδρου.
Υπεύθυνοι σχολής: Σωκράτης Πατσαρός (τηλ: 6972-227127), Γιώργος Τρανάκος (τηλ: 6945-941141), Ευαγγελία Παρλιάρου (τηλ: 6945-775016)
Fax: 22820-61388
Διεύθυνση: Αστέρας Κορθίου, Όρμος Κορθίου, 84502, Άνδρος
 Πληροφορίες και φωτογραφίες: http://www.sportcyclades.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: