Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Σεργιάνι διαρρηκτών στην Χώρα Άνδρου


Παραβιασμένα με λοστό βρέθηκαν σήμερα το πρωΐ   μαγαζιά και γραφεία  στην Χώρα της Άνδρου, συγκεκριμένα οι διαρρήκτες  μπήκαν στα φαρμακεία Βενετίκη και Διαπούλη απ'όπου πήραν χρήματα από τις ταμιακές και έριξαν  όλα τα συρτάρια χάμω , στο πρακτορείο εισιτηρίων Κατερίνας Κασιδώνη πάλι για ψιλά, στα γραφεία και στην ταμιακή υπηρεσία του Δήμου στην πλατεία Γηροκομείου όπου προσπάθησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο χωρίς επιτυχία και στο τεχνικό γραφείου Λ. Γονέου στην Πλακούρα χωρίς να πειράξουν τίποτα, τέλος ο Μιχάλης ο Πιάγκος διαπίστωσε ότι του πήραν το μηχανάκι ,την υπόθεση θα ερευνήσει κλιμάκιο σήμανσης που έρχεται από τηνΣύρο

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και να σκεφθείς οτι κάποτε, πρωινές βέβαια ώρες, για να δείξεις οτι ήταν κλειστό το μαγαζί σου έβαζες στην είσοδο μια καρέκλα. Αλλα χρόνια βέβαια τότε. Το μεγάλο ερώτημα όμως τώρα είναι αυτό. Μπορεί η δύναμη της Αστυνομίας να αστυνομεύσει αυτή την κατάσταση ?
Νομίζω οτι είμαστε εντελώς απροστάτευτοι.

Ανώνυμος είπε...

αμα είναι και η Ανδρος να γίνει Αθήνα δεν έμεινα καμιά ελπίδα...

ΑΛΛΟΔΑΠΗ είπε...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΔΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ!!!ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΠΡΑΤΑΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΜΙΜΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ. ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΟΝΤΩΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Που ειναι η αστυνομια αν τη δειτε πουθενα πειτε να ερθει και απο δω. Στο Μπατσι παντος δεν υπαρχει και στο Γαυριο ειναι μετρημενοι,τουλαχιστον να κανουμε κατι εμεις να προστατεψουμε τα σπιτια μας και τα μαγαζια μας.