Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ένα ακόμη επιτυχημένο και διασκεδαστικό παζάρι για την Κινηματογραφική Λέσχη


Θερμές ευχαριστίες για ένα ακόμη καταπληκτικό και διασκεδαστικό bazaar στον όμορφο χώρο της Έφης Ραπτάκη στη Χώρα, το Σάββατο 13 Αυγούστου από τις 6 μέχρι τις 9μμ.

Εκτέθηκαν κοσμήματα και κάρτες από την επιτυχημένη πρόσφατη έκδοση του βιβλίου της Λίας Δανιόλου, ζωγραφισμένες εσπαντρίγιες της Ειρήνης Νεοφύτου, πίνακες της Μαρίας Βούλγαρη, vintage ασπρόρουχα της Ειρήνης Δάμπαση, απλικέ χειροποίητα είδη σπιτιού και παρεό από την Κένυα, της Anna Delaventura,tshirts και μαξιλάρια της Μίνας Αντωνιάδου και χειροποίητες σαγιονάρες της Άντυ Τρικόγλου
Ακόμη, διατέθηκαν φωτογραφίες σε καρτ ποστάλ των φωτογράφων της έκθεσης Natura Andria, Δαυίδ Κουτσογιαννόπουλου, Άρη Λεονταρίτη και Αλέξανδρου Μαβή, που φιλοξενείται μέχρι τις 23 Αυγούστου στο Εμπειρίκιο Γυμνάσιο Χώρας, καθώς και χειροποίητες κάρτες από τη Δέσποινα Κούρου. Οι κάρτες πωλούντο αποκλειστικά για την ενίσχυση της Κινηματογραφικής Λέσχης, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό των εσόδων του παζαριού διατέθηκε ομοίως για την ενίσχυση της Λέσχης.
Ακούραστη στο ταμεία η Ευγενία Φερεντούρου που την ευχαριστούμε θερμά, καθώς και τις Biddy Arnot και Άλκηστη Φακιδάρη, αντίστοιχα στο τύλιγμα δώρων και πώληση καρτών και συνδρομών της Λέσχης. Και ένας υπέροχος μπουφές με σπιτικά γλυκίσματα και ποτά...

Το συνολικό ποσό που  δόθηκε στη Λέσχη από τις διοργανώτριες αλλά και συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις καρτών και συνδρομών  ανήλθε σε 1.750€ περίπου.

Θερμές θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τις διοργανώτριες και σταθερές φίλες της Κινηματογραφικής Λέσχης, Έφη Ραπτάκη και Λία Δανιόλου !
Η υποστήριξη όλων σας, διοργανωτών αλλά και όσων αγόρασαν κάτι από το παζάρι, παρέχει τα απαραίτητα μέσα για τη συνέχιση της λειτουργίας της Λέσχης, ... η παρουσία και συμμετοχή σας μας ευχαριστούν και μας συγκινούν !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/217053/ethelodis-purosvestis-evaze-foties-stin-andro/

Βαγγελη το λινκ αναφερεται στην ανδρο...

καψοραχη είπε...

ασχετο αλλα καμια σχεση ο τυπος με τον εθελοντισμο και τους εθελοντες πυροσβεστες!!!!!
απλα οι βλαμενοι πολαπλασιαζονται επικινδυνα.....