Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ανοιχτή συγκέντρωση ενημέρωσης πολιτών

Την Παρασκευή 22-7-11 και ώρα 20:30,θα πραγματοποιηθεί  ανοιχτή συγκέντρωση ενημέρωσης πολιτών, στην Πλατεία Γηροκομείου της Χώρας Άνδρου.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νότης Μαριάς και ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Ιωάννης Γλυνός , με θέματα:

1.Μνημόνιο και κρίση χρέους

2. Οικονομικές Εξελίξεις


Εν αναμονή και των όποιων κρίσιμων αποφάσεων για την χώρα μας  στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης ,σήμερα,  η αυριανή εκδήλωση-ομιλία, παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον τόσο για την Άνδρο όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, βρήκαμε παπά ας θάψουμε και άλλους!! (όπου παπάς = Μαριάς). Μάλλον το Μαριά δεν τον δέχονται πια στα κανάλια και πήρε τις πλατείες να πει τα δικά του… Το έχει αυτό το ψώνιο…
Τι σχέση έχει ο Δήμος με την οικονομική κρίση??? Τη στιγμή που δε μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων της Ελλάδας έχει αντιμετωπίσει. Τη διαχείριση των σκουπιδιών!! Και αντί να μιλάνε για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, ας μιλήσουν για την οικονομική κατάσταση του Δήμου. Όμως γι΄αυτό γαργάρα!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

Εννοώ έχουν λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών κάνοντας ΧΥΤΑ, αν αυτό αποτελεί λύση!!! Αλλά από τους ΧΑΔΑ είναι χίλιες φορές καλύτεροι και εξαιρούνται οι Δήμοι της Αττικής!!