Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Στις Κρεμμύδες στο Κόρθι χτες βράδυ και σήμερα πρωΐ




15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ....

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝ/ΚΗΣ ΛΑΣΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΓEΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΙΤ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ? Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1931, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΥΠΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΝΕΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ (ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ-ΣΤΙΒΟΣ) ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.
ΛΙΓΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

O KATHENAS OTI THUMATAI XAIRETAI!

Vangelis Loukisas είπε...

Το ότι δεν προβάλλουμε δραστηριότητες του ΑΟΦ είναι αλήθεια, αλλά δεν μπορούμε να βρισκόμαστε σε κάθε αγώνα ποδοσφαιρικό, ευχαρίστως όμως μπορούμε να δημοσιεύουμε ανακοινώσεις και φωτογραφίες που μας στέλνετε στο email του περίγυρου

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ .....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.
ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ) ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Vangelis Loukisas είπε...

Αφού τα ξέρεις, τι να λέμε;
ας τα γράψουν αυτοί που πληρώνονται για να γαβγίζουν μέρες πούναι.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω γιατι νομιζω ειναι κριμα να μην εχει λιγη προβολη παραπανω ο ΑΟΦ που εχει καθημερινη παρουσια στους αγωνιστικους χωρους και δεν ειναι απλα ενας συλλογος που κοβει μια πιτα και κανει εναν χορο μια φορα τον χρονο. Και απο οτι βλεπω τον συλλογο δεν το εχετε προβαλει ποτε. Θεωρητε τον αθλητισμο λιγο μπαναλ?

Vangelis Loukisas είπε...

Όχι αλλά θεωρούμε πολύ μπανάλ ένας ένδοξος ,όπως λέτε, σύλλογος να εκπροσωπείται από ανώνυμους που ζητούν αναγνώριση και ενημέρωση χωρίς να λένε την ταυτότητά τους!
Ίτε παίδες αντριώτες!!!

Ανώνυμος είπε...

Τοσα σχολια ανωνυμα αυτο τωρα σας πειραξε? Γιατι τοσο μενος?
Και για να μην παρεξηγουμαστε, απλος φιλαθλος και πατερας αθλητη ειμαι, δεν εχω σχεση με το ΔΣ του συλλογου.
Καλη συνεχεια!

efi είπε...

και εγω εχω αυτη την απορια. γιατι τοσοι ανωνυμοι? δεν χρειαζετε να ειναι κανεις στο ΔΣ συλλογων για να δημοσιευσει ενα σχολιο με την γνωμη του και να εχει το θαρρος να πει ποιος ειναι

Ανώνυμος είπε...

gia fantasou,,na kaneis kati epeidi to goustareis opws to kanei o vanglouk ,k xwris kapoio esodo apokleistika gia xompi kai na sou kanoun kai parapona!eleos!!!!

Ανώνυμος είπε...

...Όχι αλλά θεωρούμε πολύ μπανάλ ένας ένδοξος ,όπως λέτε, σύλλογος...

ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΕΝΔΟΞΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ? ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ? ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΛΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

parapono?ma giati?tha mporousate na to peite mia idea,oxi omws k parapono!einai kati pou ginetai teleiws afilokerdws k afto den exete katalavei!oti thelei tha valei o anthrwpos!tha tou poume k ti tha valei?

Ανώνυμος είπε...

KALISPERA!EINAI TO KALYTERO PANYGIRI PANW STHN ANDRO! MHPWS YPARXOYN KAI VIDEO APO TOYS KREMMYDES?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΕΜΜΥΔΕΣ?