Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Καθαρισμός παραλιών από τον Σύλλογο Νέας Γενιάς


Ο Σύλλογος Νέας Γενιάς  με την ομάδα ορειβασίας της σταματά τους περιπάτους προς στιγμήν και δραστηριοποιείται στον καθαρισμό παραλιών του νησιού μας από τα πολλά σκουπίδια .Εντός ολίγων ημερών θα κυκλοφορήσει και η ανάλογη αφίσα προς ενημέρωση όλων όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σ'αυτήν την όμορφη δραστηριότητα των νέων του νησιού μας!













                Οι φωτογραφίες είναι από την  προηγούμενη πεζοπορία στο μονοπάτι 9( Στραπουργίες-Μένητες-'Ανω Πιτροφός-Παλαιόπολη-Άνω Απροβάτου) που σύμφωνα με  αυτούς που ακολούθησαν, η διαδρομή ήταν μαγευτική και θύμιζε κάτι από παραμύθι! (Φωτογραφίες :Φώτο Άνδρος)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες,πανέμορφα μέρη!Μπράβο στο σύλλογο Νέας Γενιάς που είναι δραστήριος και ειδικά σε τόσο ευαίσθητα θέματα!Χίλια μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Polu wraia!mpravo!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

καψοραχη είπε...

γι αυτην την Ανδρο περηφανευομαι...και γι αυτους τους Ανδριωτες.....μπραβο παιδια!
θελω να ελπιζω ολοι εμεις που αραχτοι στους καναπεδες μας και στις φραπεδιες καποια στιγμη θα κατεβουμε για μπανιο να θυμομαστε οτι καποιοι χωρις κανενα κινητρο υλικο καθαρισαν αυτες τις παραλιες που εμεις χαιρομαστε...και να μην γινουν οι τοσο γνωριμες γαϊδουριες!
καλο καλοκαιρι σε ολους!

eirini vlastari είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

mpravo mpravo mpravo!