Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση Δήμου Άνδρου

Την Τετάρτη  19 Μαΐου στις 7:30 μμ θα γίνει στο Δημαρχείο συνάντηση ενδιαφερομένων για την υπογειοποίηση της Δ.Ε.Η. και την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στον πεζόδρομο της αγοράς

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ . ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Κ ΚΟΡΝΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΡΙΑΣΟΥΜΕ... ΕΛΕΟΣ

δήμητρα♥♥♥q είπε...

O πεζόδρομος αυτός ήταν το κόσμημα της Χώρας. Μπες ο ένας βγες ο άλλος τον είχαν ήδη μισοκαταστρέψει πριν αρχίσουν τα έργα. Το να μπαίνουν αυτοκίνητα είτε γίνονται έργα είτε δεν γίνονται, το θεωρώ απαράδεχτο!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ??? ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τοσα χρονια πως καναμε τις δουλειες μας κ ασθενεις ειχαμε κ φωτιες ειχαμε κ επιπλα για μεταφορα κ κ κ.. Τωρα για ενα κουτι σοκολατες κατεβαινει τριαξονικο

SPYROS AP TA LEYKA [μερακλης] είπε...

Στην Μυκονο στην Συρο στην Τζια πως κανουν τις μεταφορες εκει αναγκες δεν εχουν κ ειναικ πιο στενοι οι δρομοι. Εδω βεβαια ειμαστε καλομαθημενοι γι αυτο κ εχουμε καποια κιλα παραπανω ..

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ, ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΕΠΙΠΛΑ, ΜΕ ΣΑΚΙΑ ΑΛΕΥΡΙ, ΖΑΧΑΡΗ. ΤΑ ΔΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ??? ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΜΑΘΑΜΕ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΗ ΝΑΥΤΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΗΔΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ)! "ΟΙ ΣΟΦΟΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗ???? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣ ΔΙΟΡΘΟΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΗΣΣΑ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΤΗΣ

καψοραχη είπε...

αν περιμενεις απο τους δημαρχισκους και δημοτικους "αντρες" να πουν στην εφοπλιστινα να μην κατεβαζει το τζιπ στην καμαρα και να πηγαινει με τα ποδια μαλλον ονειρα βλεπεις!συνηθως προσκυνουν......
οσο για τους καταστηματαρχες πιστευω οτι θα το καταλαβουν εφ'οσον εχουν λιγο μυαλο (???) αν καταστραφει το πλακωστρωτο ειναι εξισου κακο για την δουλεια τους διοτι δουλεια ειναι ο πελατης και ο τουριστας!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΟΤΙ Η ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

OXI AMAXIA MESA STIN AGORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί βάλθηκαν να καταστρέψουν ότι απέμεινε όρθιο απο τα ερείπια που συσσώρευσαν .
Στείλτε τους ρε στα σπίτια τους να ησυχάσουμε !!!

eirini vlastari είπε...

Και περπατώντας....κινδυνεύουμε στον...πεζόδρομο....ακόμη και τις ώρες τις επιτρεπόμενες.......από την υπερβολική ταχύτητα κάποιων....
Καμιά δημοτική αρχή δε φταίει...η νοοτροπία της καλοπέρασης φταίει...

καψοραχη είπε...

αχ! θιξαμε την εφοπλιστινα και καποιος(ανωνυμος οπως παντα)πηρε τα κομματια της!
χεστηκα αγαπητε ανωνυμε αν το αμαξι που θα κατεβει ειναι ηλεκτρικο,βενζινοκινητο,κινηται με γκαζι η το σπρωχνουν μαυροι!οτι εχει ροδες(πλην ποδηλατου μη με κραξει και ο Πολεμης ο Αντωνης!)κανει ζημια.....και δεν με νοιαζει στην τελικη αν αυτο το αμαξι-αμαξιδιο-νταλικα το οδηγει φιλιππινεζος,καπετανιος,εφοπλιστης,η θεια μου,η ο Γ Παπανδρεου!
αυτα.....

Ανώνυμος είπε...

Η εφοπλιστίνα φταίει λίγο γιατί λίγες φορές το χρόνο βάζει μέσα αυτοκίνητο. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων φταίνε γιατί με την ανοχή του Δήμου καταστρέφουν τις πλάκες καθημερινά, και μάλιστα μετά με πολύ θράσος διαμαρτύρονται στο Δήμο για τις σπασμένες πλάκες τις αγοράς. Φταίνε βέβαια και οι Δημοτικοί άρχοντες που τους ανέχονται....

Ανώνυμος είπε...

Ας βάλετε τότε έναν εφοπλιστή να σας διοικήσει αφού οι δήμοι είναι ανίκανοι να επιβάλλουν κανόνες και νόμους.
Νάχετε το όνομα νάχετε και την χάρη.
Τί Καλλικράτης, τί δήμαρχοι και τί πράσινα άλογα.
"Καμουτσίκι" θέλει το Ανδριώτικο γαϊδούρι.."καμουτσίκι" !!

Ανώνυμος είπε...

Καψοραχη βλεπω οτι εισαι και πολυ κομπλεξικη με τους εφοπλιστες. Αυτοι εχουν κανει το λιγοτερο κακο. Εχεις αναρωτηθει ποιος εχει φτασει τα τελευταια χρονια την Ανδρο σε αυτη την κατασταση ????? Ανωνυμος, ετσι για να στην σπασω !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι Η εφοπλιστινα της καμαρας σας εφτεξε,γυναικα ανυμπορη να μετακινηθει πρεπει να την βαλετε σε καροτσακι?και καλα,ολα αυτα τα αμαξια που βλεπω να μπαινουν στην αγορα λιγες φορες ειδα την εφοπλιστινα μεσα.Συνηθως καταστηματαρχες βλεπω που μεταφερουν λογικα οι ανθρωποι τις προμηθειες για τα μαγαζια τους.Αλλα τωρα ξερετε να λετε.Οταν υπαρχει ομως προβλημα ξερουν μερικοι να χτυπανε την πορτα αυτης της εφοπλιστινας για οικονομικες ενισχυσεις,δωρεες κλπ.Και ας ηταν μονο αυτο το προβλημα.Να ρωτησω,για αυτο το λογο δεν κατεβαινει το μικρο σκουπιδιαρικο στην αγορα,και κατα καιρους πνιγομαστε στα σκουπιδια?Φοβουνται μην καταστρεψουν την πεντακαθαρη απο σκουπιδια αγορα μας?Ξερετε τι λεω εγω...uno greko molto kumante...λοιπον,οποιος εχει θεμα,δημοτικες εκλογες ερχονται,οι συνδιασμοι για μια καλυτερη Άνδρο ειναι ανοιχτοι για όλους.

Ανώνυμος είπε...

Ας πούμε ότι απαγορεύεται σε όλους η διέλευση της αγοράς με αυτοκίνητο, θα πρέπει κατά τη γνώμη σας να επιτρέπεται στο κάθε εφοπλιστή ή πλούσιο γενικά να απολαμβάνει αυτού του προνομίου, ο οποίος δεν είναι και μόνιμος κάτοικος επειδή έχει βοηθήσει οικονομικά το νησί;
Αν το πάμε έτσι, πρώτα αυτός θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα και να σέβεται τους κανόνες.
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι αυτο, αλλά η νοοτροπία του βολέματος που μας μαστίζει όλους, εφοπλιστές και μη, γιατί κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι και δη οι καταστηματάρχες της αγοράς είναι υπεύθυνοι για το χάλι του πλακόστρωτου.
Οι κανόνες όμως, ανεξάρτητα από το μέγεθος της ευθύνης που αναλογεί στον καθένα, πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους μας.

SPYROS AP TA LEYKA[μερακλης] είπε...

Ανωνυμοι ποιητες..

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπε κανεις να αφηνουν τον οποιονδηποτε εφοπλιστη να κατεβαίνει την αγορα έτσι απολαμβάνοντας τα προνομια του.Απλά ζητήσαμε σεβασμό σε μια ανυμπορη γυναίκα που δεν μπορει να περπατήσει λογω ηλικίας προκειμενου να ερχεται στην πατρίδα της αυτα τα στερνα χρονια.Ουτε αυτο δεν μπορουν να σεβαστουν καποιοι? Αλλωστε δεν ειπε κανενας να αρχισουν να ανεβοκατεβαινουν οι εφοπλιστες με ηλεκτροκινητα αυτοκινητακια.Μα στην Ελλαδα που γενικευουμε τα παντα μαθαμε να βαζουμε και ταμπελες στους ανθρωπους νομιζοντας πως εκμεταλλευονται τις απολαβες της κοινωνικης τους ταξης.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε δίκιο όταν θέτετε θέμα ανήμπορης γυναίκας. Αλλά νομίζω ότι όλοι εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα προνόμια, όπως το θέτετε, της κοινωνικής τους τάξης ή μάλλον της οικονομικής τους στάθμης.
Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί θα πρέπει να εξαιρούνται από τους κανόνες που ισχύουν ή θα έπρεπε να ισχύουν για όλους. Γιατί θα πρέπει να ισχύουν 2 μέτρα και 2 σταθμά;
Συνεπώς δεν είναι θέμα νοοτροπίας;
Βολέματος και αυτοεξυπηρέτησης;
Και δεν αναφέρομαι-το ξαναλέω- στην ανήμπορη γυναίκα.
Εξάλλου επαναλαμβάνω ότι κυρίως το πρόβλημα δημιουργείται από τους μόνιμους κατοίκους.

Ανώνυμος είπε...

Οχι οι υπόλοιποι φυσικά και ΔΕΝ πρεπει να εξαιρουνται,ανεξαρτητου οικονιμικης ευμάρειας.Αυτο δεν το διαπραγματευόμαστε.Αλλα αγαπητε συμπατριωτη,οι δικες μας οι γνωμες διστυχως περισσεύουν απο τα εργα και τις αποφασεις δημαρχαιων και δημαρχισκων,που εξυπηρετουν τα συμφέροντα "όλου" του τόπου.Διστυχώς τα όνειρα μας για μια καλυτερη Άνδρο,για το νησι μας,θα παραμείνουν λόγια στα απομακρα blogs.Δεν πειραζει όμως,να σε καλα και ας μεινουμε με το όνειρο μιας καλύτερης Άνδρου.Και που ξέρεις,εκλογές έρχονται...Έχει ο καιρος γυρίσματα.

Ανώνυμος είπε...

Τι γυρίσματα έχει ο καιρός??? Έως τώρα είχαμε στο νησί μας τέσσερις συνολικά τοπικούς άρχοντες (ο Έπαρχος και τρεις Δήμαρχοι). Τώρα με τον Καλλικράτη θα έχουμε έναν. Και να ξέρετε ότι θα είναι ένας από αυτούς τους τέσσερις. Όποιος κάνει τη καλύτερη συμμαχία. Σίγουρα 100%..... Γιατί οι Ανδριώτες βολεύονται με το ατομικό ρουσφέτι. Και οι νυν έχουν τα πρωτεία. Οπότε μην περιμένετε κάτι καλύτερο. Χειρότερα θα είναι τα πράγματα, επιπλέον των ανωτέρω και λόγω οικονομικής κρίσης.