Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Υπογειοποίησης συνέχεια



17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ...σου απαντω ανωνυμα γιατι εισαι ανωνυμος..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ !!! ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Κου πε πε είπε...

ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Μα τώρα στην αποξήλωση γίνεται μεγαλύτερη ζημιά από ότι πρόπερσι. Σπάνε όλες...

Μαρια Δελατολα ΛΟΝΔΙΝΟ είπε...

Παντα τα στραβα βλεπετε οταν γινετε κατι σωστο δεν σας ειδα να πειτε ενα μπραβο. Σας λειπει η υπομονη.Δωρεες σας κανουμε κ παλι παρατηρησεις εχετε. Εαν ειστε σωστοι να βγειτε επωνυμα να μιλατε κ οχι κρυμενοι πισω απ την ανωνυμια σας.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι λένε απλά τη πραγματικότητα που φαίνεται με μια βόλτα στην αγορά από πριν και όχι εκ των υστέρων είναι ανώνυμοι, ενώ η κυρία από το Λονδίνο που δεν έχει ιδέα για το σκάψιμο της αγοράς είναι επώνυμη...
Και αυτή βέβαια το καλοκαίρι που θα έρθει θα συμφωνήσει, αλλά θα είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

Το πλακοστρωτο εχει πλεον καταστραφει. Η αποκατασταση του ειναι ενα σοβαρο θεμα και διατηρω τις επιφυλαξεις μου τοσο για αυτους που θα την κανουν οσο και για εμας (ειτε ειμαστε απλοι πολιτες ειτε εχουμε επαγγελματικα συμφεροντα) κατα ποσο οι πρωτοι θα κανουν σωστη δουλεια ομοια με αυτην που εγινε το 1955 και οι δευτεροι αν αντεχουμε την χρονικη αποκατασταση του .
Προσωπικα ειμαι διαθετιμενος να "χασω" την φετινη ανοιξιατικη περιοδο βλεποντας μακροποθεσμα. Δεν ξερω ομως τι επιθυμει η πλειοψηφια.Θεωρω οτι η αγορα χρηζει πολλων παρεμβασεων για την αναδειξη της και πρεπει επιτελους να μπει μια τελεια στην ανευ λογω διακινηση τροχοφορων. Να βρεθει μια λυση στην τροφοδοσια των επχ.σεων και στην διακινηση γενοκοτερα(ταχυμεταφορων, οικοδομικων δραστηριοτητων, ηλικιω
μενων κατοικων, ταξι).Ακομα να δοθει ενα συμβιβαστικο τελοσ στην ασυλια επχ/σεων που δεν σεβονται τους κανονες λειτουργιας τους και "καταπατουν" την προσωπικη γαληνη και ηρεμια συμπολιτων τους.
Ευχαριστω για τον χρονο σας
Κοντομαρκος Γεωργιος

Ανώνυμος είπε...

Κυρια Μαρια Δελατολα...ικη ,
κοΛΟΝΔΙΝΟ,
ευπροσδεκτες οι δωρεες σας και τα εργα σας (επ αμοιβη στο Δημο ) ,
αλλα και στραβος ειν ο γιαλος και στραβα αρμενιζετε, για αυτο mellow out !!!
Λιγη μετριοφροσυνη δεν σας κανει κακο.
Δημ. Καμαρινος

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το Γιώργο, και επιπλέον συμπληρώνω ότι είναι προφανές ότι αν υπάρξει πάλι η μεγάλη πίεση που υπήρχε πρόπερσι από τους καταστηματάρχες στο Δήμο, τότε η αποκατάσταση θα είναι χειρότερη από πρόπερσι, γιατί αν κάνουν τη δουλειά βεβιασμένα δεν θα τη κάνουν σωστή. Το 1955 δεν υπήρχαν αυτά τα οικονομικά συμφέροντα ούτε ο τουρισμός. Επιπλέον η ΔΕΗ τώρα έχει διαλύσει τις πλάκες γιατί τις βγάζουν άτεχνα (μιας και δεν θα τις αποκαταστήσουν αυτοί) και τις έχουν σπάσει όλες.

ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ !!! είπε...

ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ !!!

kimon είπε...

Οι πλάκες θα μπορούσαν να αφαιρεθούν χωρίς να σπάσει ούτε μια.
Τώρα αναγκαστικά θα μπούνε καινούργιες και θα φαίνεται η διαφορά.
Αλλά μη γκρινιάζουμε, αυτό είναι καλό έργο και μακαρι να υπήρχε δυνατότητα να υπογειοποιηθούν όλα τα καλώδια του νησιού.

κυρία Δελατόλα, εμείς να δείτε δωρεές που κάνουμε. Ψυχή και σώμα δωρίσαμε σ' αυτό το τόπο και ουτε μια ελάφρυνση δεν έχουμε απ' την εφορία. Ενώ εσείς;

Μαρια Δελατολα ΛΟΝΔΙΝΟ είπε...

Κιμων ολοι καθημερινα δινουμε ψυχη κ σωμα αλλα δεν γρινιαζουμε.. κ με ολη την καλη διαθεση βοηθαμε οσο μπορουμε κρυφα η φανερα...ας ειμαστε ενεργοι χωρις παρατηρησεις κ γκρινιες υπαρχει κ καλυτερος τροπος..ολοι αγαπαμε τον τοπο μας

kimon είπε...

κυρία μου, ούτε εγω γκρινιάζω. Άσε που η γκρίνια φέρνει πιο πολλές ρυτίδες από το γέλιο!

Απλά είμαι υπερβολικά ρομαντικός για να μπορώ να αισθάνομαι καλά όταν βλέπω προχειρότητες να χαλάνε το οπτικό μου πεδίο.

Ίσως είμαι υπερβολικός, αλλά μεγάλωσα με τις Τέχνες και έχω εμπιστοσύνη στα μάτια μου. Μου είναι αδιανόητο να παραβλέπω.

Καλά κάνετε να προσφέρετε στο τόπο σας, όμως είναι καλύτερο να γνωρίζετε που πάνε οι προσφορές σας.

Ανώνυμος είπε...

Αμ δε θα μπούνε καινούριες πλάκες. Οι παλιές παραμένουν ακουμπισμένες στους τοίχους και θα χρησιμοποιηθούν. Διαφορετικά θα είχαν απομακρυνθεί. Εξάλλου οι πλάκες αυτές είναι πανάκριβες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

kimon είπε...

Ε, καλά τωρα, μη λέμε και υπερβολές, το έργο πάει με ρυθμό χελώνας, αλλά για τα δεδομένα της Άνδρου καλά πάει.