Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

'Οταν τα ποταμάκια δεν κυλάνε ήσυχα ήσυχα

Ωραίοι οι κάδοι των σκουπιδιών και της ανακύκλωσης αλλά  οδηγώντας να σβουρίζεις τη σακούλα με τα σκουπίδια στο ρέμα που περνάς, έχει άλλη χάρη...

9 σχόλια:

καψοραχη είπε...

οι ανεμογενητριες....οι πλακες στην αγορα...οι δημαρχοι....οι δημοι...οι δωρεες...οι πλουσιοι....οι πολιτικοι...τα κοματοσκυλα....το χλιδατο πανακριβο σπιτι μας....η τυφλα μας η μαυρη!δεν κοιταμε πρωτα εμεις οι ιδιοι σαν πολιτες,σαν κατοικοι αυτου του υπεροχου νησιου τι καταστροφη κανουμε τι βρωμα και δυσωδια επικρατει εξω απο τις χλιδες μας και μετα ας εκφερουμε γνωμη για τα υπολοιπα....μεχρι τοτε μοκο!μεχρι να εξαφανιστει και η τελευταια σακουλα...απο τις θαλασσες απο τις παραλιες απο την αγορα.....μοκο!

Vangelis Loukisas είπε...

διαφημιστικά σχόλια διαγράφω!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΗ VANGLOUK,
Αν θεωρούνται διαφημιστικά σχόλια τα blog που αναφέρονται στα πραγματικά "καυτά" προβλήματα του νησιού και οι τοποθετήσεις "έλλογων πολιτών" πάνω σ' αυτά τότε λυπάμαι.Έχουν χάσει οι λέξεις το νόημά τους.
Δικαίωμά σου πάντως και δικαίωμα άλλων να λένε τις αλήθειες τους.
Δεν κάνω link για να μη διαφημιστώ.
Έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει μόνος σου ...
Τους φοβάσαι το καταλάβαμε ..
Ίσως έχεις δίκιο
Ίσως σε βοηθούν
Ίσως με τις βενζίνες ..
ΙΣΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ...
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ e-MAIL. TO BLOG ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ "ΣΚΛΗΡΕΣ" ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.
"ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΗΣΥΧΑ"
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Καψοράχη, μόκο γιαυτούς που πετάνε σκουπίδια στα ρέμματα, όχι για όλους μας. Μας αδικείς!!!

Είμαστε Έλληνες και ζούμε στην Άνδρο!!! Οπότε δυστυχώς δεν θα εξαφανιστούν τα σκουπίδια...

καψοραχη είπε...

Ανωνυμε......
σαφως και δεν σας βαζω ολους σε ενα τσουβαλι...το νησι εβγαλε και εχει καταπληκτικους ανθρωπους παιδια μαλαματα με βαθος ψυχης και μυαλου!
μιλω για τον "Ελληνα" που χεζει και κατουρα και πετα τα σκουπιδια μεσα στο σπιτι του και δεν καταλαβαινει οτι το σπιτι του δεν σταματα στην πορτα του αλλα σπιτι του ειναι ολο το νησι!

αλλα....με προβληματιζεις! τι εννοεις "ειμαστε Ελληνες..." συμπαθα με αλλα ειμαι λιγο ψιλιασμενη με αυτα.....επειδη ειναι και της μοδος ο ρατσισμος στους Ελληναραδες ελπιζω το "ειμαστε Ελληνες" να ειναι τροπος του λεγειν και οχι να το εννοεις οπως το καταλαβα......γιατι αλλιως λυπαμαι δεν θα παρω....αυτη η ιστορια μακραν μου! ειμαι Ελληνιδα και ξερω παρα πολλους μεταναστες που αγαπουν και σεβονται την πατριδα μου περισσοτερο απο πολλους απο εμας! συγνωμη...μπορει να σε αδικω και το "Ελληνες ειμαστε " να μην το εννοεις!

Ανώνυμος είπε...

Καψοράχη, εννοώ ότι η νοοτροπία του μέσου Έλληνα είναι λάθος, γιατί πιστεύει όπως είπες, ότι σπίτι του είναι μόνο αυτό που κατοικεί και μπορεί να πετάει έξω οπουδήποτε τα σκουπίδια του, ότι τα χρήματά του είναι μόνο μέσα στη τσέπη του και κάνει ότι μπορεί για να φοροδιαφεύγει, ότι οι δρόμοι έχουν φτιαχτεί για να οδηγεί μόνο το δικό του αυτοκίνητο και γιαυτό οδηγεί επιθετικά με συνέπεια να έχουμε υπερβολικό αριθμό τροχαίων ατυχημάτων κλπ... είναι μεγάλο θέμα...
Ο μέσος Έλληνας χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας...

καψοραχη είπε...

OK! χιλια συγνωμη! συμφωνω απολυτα σε ολα!

ξερεις εδω στην Αθηνα τον τελευταιο καιρο εχει ξεκινησει κατι που γι αμενα ειναι τραγικα επικινδυνο και ειμαι τσιτωμενη ...σε πηρε η μπαλα αδικα...
υπαρχει μια αντιληψη προερχομενη βεβαια και υποστηριζομενη απο φασιζοντα ακροδεξια στοιχεια σχετικη με τους μεταναστες...ειναι μεγαλη συζητηση βεβαια αυτη και δεν γινεται ετσι...απλα ειναι τραγικο να βλεπεις μικρα παιδια ποτισμενα με μισος να ξεκινουν την ζωη τους με επαθλο "ποσους μεταναστες χτυπησαμε σημερα" ειναι αηδια ειναι φρικη...σχολεια-φυτωρια νεοναζι...γυρναμε αιωνες πισω σαν ανθρωποι!
να εισαι καλα και παλι σορι!

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ Καψοράχη... καλά έκανες και τα έγραψες για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.