Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ώρα για γύρισμα...



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aπο ΆΡΤΟΝ & ΘΕΑΜΑΤΑ χορτάσαμε πια...κάτι άλλο πιο ουσιαστικό θα θέλαμε απο τον Σύλλογο Γυναικών, νομίζομε οτι ηζωή μας δεν είναι η δεν θα πρέπει μόνον χορούς & πανηγύρια!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκιο έχεις...
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Eφοσον λοιπόν συμφωνείται απόλυτα μάλιστα η Πρόεδρος & το παρόν Δ.Σ στις επόμενες εκλογές να απαλαχθούν των καθηκόντων τους.

Ανώνυμος είπε...

η γνώμη ενός ή δύο δεν μετράει,ότι βγάλει η κάλπη!

Ανώνυμος είπε...

Το ΑΠΟΛΥΤΑ, αφορούσε ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ή πιο σωστά ότι περιμένουμε περισσότερα πράγματα από το Σύλλογο Γυναικών Άνδρου).
ΔΕΝ ζητήσαμε αλλαγή Δ.Σ.
ΔΟΥΛΕΙΑ ΖΗΤΗΣΑΜΕ πατριώτη...

Τώρα αν ο/η συνΑΝΩΝΥΜΟΣ πιο πάνω πιστεύει, ότι "τραβώντας την κουβέντα στα άκρα" με όσα χαζά συμπλήρωσε, θα με αναγκάσει να ακολουθήσω, sorry αλλά εγώ τουλάχιστον δεν του κάνω τη χάρη

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΘΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΟΤΑΝ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΠΡΑΙΕΡΕΤΟ ΣΤΟΧΟ, ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΙΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΦΕΝΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
ΚΟΝΤΟΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω δεν είναι το θέμα τι αρέσει και τι όχι.
Είναι φυσικό και αποδεκτό όπου συμμετέχουν πολλοί, να υπάρχουν και αντίθετες απόψεις ή δυσαρεστημένοι.

Όταν όμως κάποιος, αναλαμβάνει την ευθύνη να μετέχει στο Δ.Σ. κάποιου συλλόγου, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου, ΠΡΩΤΑ να έχει αποφασίσει για όσα είναι έτοιμος να ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

Αν κάποιος μπαίνει στη διαδικασία του εκλέγεσθαι μόνο για την δόξα και τον τίτλο, επόμενο είναι να περιμένει και την κριτική για τις πράξεις του.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το post3:49 οτι για το τίτλο ενδιαφέρονται μόνο, αντε να κάνουμε & καμμιά εκδηλωσούλα γιατί σε λίγο έρχονται& εκλογές τα υπόλοιπα ειναι ετσι για να γράφομε....

Ανώνυμος είπε...

Ολα καλα , και οι συλλογοι και το εργο τους , και καλα να περνανε οσοι ειναι μελη σ αυτους και οσοι τους καμαρωνουνε , αρκει μονο να μην ζητανε χρηματα και επιχορηγησεις απο ολους εμας (κρατος το λεμε.. ) αμα θελουνε να περνουν την ωρα τους με συλλογους ας φροντισουν να τα βγαζουν περα μονοι τους χωρις να γινονται βαρος

Ανώνυμος είπε...

Για παρατηρήστε προσεχτικά τις επόμενες ημέρες που θα έρθουν στην Άνδρο οι υποψήφιοι βουλευτές πόσοιΠρόεδροι Συλλόγων & Προεδρίνες θα τρέξουν να τους σφίξουν τα χέρια & θα καταλάβετε την αμφίδρομη σχέση τους...έδωσα ενίσχυση στο σύλλογο σου, τώρα εσυ Πρόεδρε μου χρωστάς ψήφους.
Ετσι απλά είναι τα πράγματα!!!Αυτή είναι αλήθεια.