Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Μία κρήνη ξεχασμένη


Ο καϋμένος ο Αντώνης ο Καρυστινάκης ,δήμαρχος Ανδρείων στις αρχές του περασμένου αιώνα,χωρίς διορατικότητα και περίσκεψη τοποθέτησε μία μαρμάρινη κρήνη κάτω από την διπλή μαρμάρινη σκάλα της εισόδου του δημοτικού σχολείου, χώρου χρήσιμου στους μετέπειτα δημότες για στύλους, αυτοκίνητα ,μηχανές ,σκουπίδια και τηγανόλαδα !

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς άλλη μια περίτρανη απόδειξη της κακογουστιάς και της αδιαφορίας που επικρατεί στο Δήμο μας.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με την/τον 'ανωνυμο', και να προσθεσω οτι για μια φορα ακομη ο βανγκλουκ ειναι επικαιρος και σωστος. τι μπορουμε να κανουμε?
υπαρχει ενας τροπος ωστε οι διαμαρτυριες μας σαν δημτες να βρουν απηχηση και κατι να βελτιωθει?

Ανώνυμος είπε...

Ο καδος των σκουπιδιων μετακινηθηκε. Η δεξαμενη των λαδιων και αυτη μπορει να μεταφερθει σε αλλο σημειο. Οσα καταστηματα αδειαζουν τα χρησιμοποιημενα λαδια τους στην δεξαμενη (και οχι στο αποχετευτικο δικτυοο)ειναι ευκολο να τα βρουμε ωστε νε ενημερωθουν. Η ΠΑΡΕΑ το απο τοτε που αλλαξε θεση η δεξαμενη μεταφερει και αδειαζει τα λαδια της στις δεξαμενες του Νιμποριου. Ο αγαπητος VANGELIS ,θα μπορουσε με τις γνωριμιες που εχει στην τοπικη αυτοδιοικηση και επειδη η θεση της δεξαμενης ειναι "ασεβης" οχι μονο για την βρυση ,αλλα και για την εκκλησια της Παναγιας να τους πεισει να την μεταφερουν αλλου. Ευχαριστω Κοντομαρκος Γεωργιος

Vangelis Loukisas είπε...

Για τη κρήνη ενδιαφέρομαι και την είσοδο του δημοτικου σχολείου

Ανώνυμος είπε...

να ηταν μονο η κρηνη!
μερικα πραγματα πολλα απο αυτα και αυτονοητα με κανουν να ντρεπομαι!
και δεν λεω για το καστρο το σκοτεινο και το αραχλο!
(μεχρι που σκεφτηκα να δωρησω στον δημο 5 λαμπες!)
λεω για ολα αυτα που προκαλουμε μονοι μας λες και ο τοπος ειναι αλλων!
σακουλες ατελειωτες στους δρομους εκτος καδων που το μελτεμι τις παιρνει και τις αμολαει στην θαλασσα! και μετα ακους μερικους να λενε οτι ερχονται απο Τουρκια!
(εχει Γονεο και στην Τουρκια?)
αδιαφορια του απλου πολιτη που φαιρεται λες και ο δρομος και η θαλασσα δεν ειναι σπιτι του!
κριμα!
Ανυση-Κουερινη Μαρια

Ανώνυμος είπε...

Οι ευθυνες για το γενικοτερο χαλι της πολης , βαραινουν τοσο την τοπικη ηγεσια οσο και εμας τους πολιτες. Οι ευαισθησια του καθενος μας για το τι μας ενοχλει και τι οχι , ειναι "προσωπικο δεδομενο". Τα στραβα ειναι πολλα και η αδιαφορια μεγαλη. Επικροτω τον Ευαγγελο για τα οσα ακρως ενδιαφεροντα αναρτει και γραφει.