Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Η Άνδρος στην Greek Tourism Expo 2015



Ο Δήμος Άνδρου συμμετέχει και φέτος στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2015 που ανοίγει τις πύλες της αύριο, Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου. Η έκθεση πραγματοποιείται στο METROPOLITAN EXPO Exhibition Centre, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου και το ωράριο για τους επισκέπτες είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Στην Greek Tourism Expo 2015 μετέχουν 160 εκθέτες, 80 διεθνείς hosted buyers, έχουν κλειστεί περισσότερες από 2.600 b2b συναντήσεις, ενώ σε όλη τη διάρκειά της οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 6.500.
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν όλες οι μορφές τουρισμού και για κάθε μεγάλη κατηγορία έχουν οριστεί διακριτοί χώροι περιπτέρων ώστε να είναι ευκολότερος ο προσδιορισμός του κάθε εκθέτη από όλους τους επισκέπτες, όπως:
-Θαλάσσιος, Γαστρονομικός, Αρχαιολογικός & Πολιτιστικός τουρισμός
-Συνεδριακός και Ιατρικός τουρισμός, Αγροτουρισμός ,κ.λ.π.
Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση και το περίπτερο του Δήμου Άνδρου, μπορούν να το κάνουν είτε με αυτοκίνητο, μέσω της Αττικής οδού), είτε με τα ακόλουθα μεταφορικά μέσα:
Metro: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Αιγάλεω / Μοναστηράκι / Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο.
Προαστιακός Σιδηρόδρομος:  Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιo.
ΟΑΣA: Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (X92 / Κηφισιά – X93 / ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων – X94 / Σύνταγμα – X96 / Πειραιάς – X97 / Δάφνη).
ΚΤΕΛ: Από Ραφήνα, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.
Η διοργανώτρια Leaderexpo για τους επισκέπτες της έκθεσης προσφέρει δωρεάν μεταφορά κάθε μια ώρα από και προς το Εκθεσιακό Κέντρο με πούλμαν που θα σταθμεύουν στο Σταθμό Metro Δουκίσσης Πλακεντίας. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πρώτο δρομολόγιο από Δουκίσσης  Πλακεντίας στις 9.30 πμ. και κάθε μία ώρα (στις και μισή) . Τελευταίο δρομολόγιο από Δουκίσσης Πλακεντίας στις 18.00 μμ. Επίσης κάθε 5 λεπτά αναχωρεί πούλμαν από και προς το Αεροδρόμιο. Πρώτο δρομολόγιο 10.00πμ.
Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το 16 προβλέπω μεγάλο τουρισμό στην Άνδρο γι' αυτό πρέπει να έχουμε καθαριότητα και συγκοινωνία Και τα μαγαζιά με το χαμόγελο Και ο Δήμος να βάλει ένα σύστημα στα αυτοκίνητα και σε λεωφορεία Και προσωπικό για το πάρκινγκ με χρέωση Πάνω 5 € στη μέση 3 € και στο κάτω 2 € και σχολείο 5 € Από το Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο Θζny