Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ στην Άνδρο

Με μόνο εννέα ψήφους περισσότερους από τον δεύτερο Κυριάκο Μητσοτάκη,
βγαίνει πρώτος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και στην Άνδρο, όπου την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, η προσέλευση των ψηφοφόρων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή νέου αρχηγού, στη μοναδική στο νησί κάλπη που είχε στηθεί στο ΚΕΠ του Δήμου Άνδρου,  όπως φαίνεται  ήταν πολύ  μικρή και οι βενζίνες κοστίζουν:  
Αναλυτικά οι ψήφοι που μάζεψαν οι υποψήφιοι στην Άνδρο:

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ 76 ψήφους
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 67 ψήφους
ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ 19  ψήφους
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 13 ψήφους

Ανακοινώθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2015  τα τελικά πανελλήνια αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη προέδρου.

Όπως ανακοίνωσε ο προεδρεύων της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) Γιάννης Τραγάκης, οι τέσσερις υποψήφιοι έλαβαν τα εξής ποσοστά:

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: 39,8% (160.823 ψήφους)
Κυριάκος Μητσοτάκης: 28,5% (115.162 ψήφους)
Απόστολος Τζιτζικώστας: 20,3% (82.028 ψήφους)
Αδωνις Γεωργιάδης: 11,4% (46.065 ψήφους)
Βάσει των ποσοστών αυτών, στο β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών, στις 10 Ιανουαρίου, θα «αναμετρηθούν» επισήμως οι κ.κ. Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης.
Η διαφορά τους στον πρώτο γύρο είναι 11,3%.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...........οι βενζίνες κοστίζουν, οι ψευταράδες όλου του πολιτικού φάσματος έχουν αποκαλυφθεί, ο κόσμος δεν τους χρωστά ούτε ένα λεπτό, δεν είναι και λίγο το ρεζιλίκι να υπογράφεις πιστη και υποταγή στο (οποιοδήποτε) κόμμα.......και πολλά άλλα.
Πού είναι οι εποχές που η πάνω πλατεία φάνταζε πολύ μικρή για να χωρέσει τους οπαδούς; κατάλαβαν άραγε ποια καμώματα έφεραν την ξεφτύλα των ούτε 200;

Ανώνυμος είπε...

Οποίος ασχολείται με αυτούς που πούλησαν την Ελλάδα στους Γερμανούς η πολύ χαζός είναι η μα@ακας

Ανώνυμος είπε...

Οι αιώνιοι ελληναράδες σχολιαστές....

Πάντα φταίνε οι άλλοι, κυρίως οι πολιτικοί που μας πούλησαν που μας έφαγαν τα λεφτά, λες και αυτοί -οι ψηφοφόροι τους- δεν τους παρακαλούσαν γονυπετείς να τους διορίσουν τα παιδάκια τους, και να τους κάνουν χίλιες δυο άλλες εκδουλεύσεις.

Για να είσαι ελεύθερος και να ελέγχεις, θα πρέπει να είσαι ελεύθερος από τη δουλεία του ρουσφετιού και της ζητιανιάς.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι δεν παίξαμε το μπλε-πράσινο παιχνίδι ήμαστε για χρόνια στην μπούκα του κανονιού όλων αυτών των γλιτσερών τύπων πολιτευτών και οπαδών! Όποιος τους έγλυψε και τους παρακάλεσε ήξερε την ανεπάρκεια και την αχρηστία του κι έτσι τον είχαν μάθει να επιβιώνει, οι υπόλοιποι όμως έχουμε κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να φωνάζουμε όσα ζήσαμε και να ¨κράζουμε¨όσους έστησαν το μεγάλο φαγοπότι και συνπλαντάμωσαν με τα κομματικά παρεάκια, για να βρεθούμε σήμερα να πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ τον λογαριασμό. Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη, δεν υπάρχει ομαδική ενοχή, όπως το γνωστό πολιτικό παχύδερμο και οι αντιστοίχων συμφερόντων αλητήριοι προσπαθούν να μας πείσουν. Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, δεν διοριστήκαμε ατίμως όλοι μαζί, δεν κατακλέψαμε το Χρηματιστήριο, τις επιδοτήσεις της ΕΕ όλοι μαζί. Οι ένοχοι είναι συγκεκριμένοι, έχουν ονοματεπώνυμο τόσο στον χώρο των πολιτικών όσο και των πολιτών. Όποιος αντιλαμβάνεται την ενοχή του ας σιωπήσει, όχι όμως οι υπόλοιποι και στο τέλος καλύτερα Ελληναράς παρά ΛΑΜΟΓΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Το εκλογικό σύστημα μας έχει κάνει να μην ξέρουμε τι να ψηφίσουμε όλοι πολιτικοί τα έχουν Κόψεις στα μέτρα τους για να πάρουν ψήφους τάζουν Πράγματα που δεν υπάρχουν ούτε μπορεί Να τα πράξουν Όταν ψηφίζεις δεν είναι μόνο ατομικό συμφέρον είναι και της πατρίδας η του νησιού το συμφέρον Πρέπει να καταλάβουμε πως είναι μια σταθερή κυβέρνηση εννοώ σταθερή όχι για πέντε μήνες έξι μήνες όπως το κάναμε στην ΕλλάδαΜε νόμους γραμμένους Για πάνταόχι καθένας που ανεβαίνει επάνω να τις αλλάζει ένας νόμος για όλους Να ξέρεις τι. Φορολογία Και να μπορείς να κάνεις το νοικοκυριό σου Για μια καλύτερη Ελλάδα Η πολιτική Κάνουν Το παν Για Το ψήφο τους εμείς τι κάνουμε για την πατρίδα μας και για τον εαυτό μας ένα μεγάλο ερώτημα θζny

Ανώνυμος είπε...

Για τον Κο από το ny,εσύ ψηφίζεις στην Ελλάδα;;βέβαια αυτά που γράφεις ειδικώς για τους φορολογικούς νόμους έχεις απόλυτο δίκιο.Έχω ακούσει ότι στις USA από τότε που σφάξανε τους Ινδιάνους και κάνανε κράτος έχουν αλλάξει μόνο τέσσερις φορολογικούς νόμους και τους τηρούν όχι σαν εδώ που το καλλίτερο σπορ των Ελλήνων είναι η φοροδιαφυγή.Για πες μας αν σε πιάσουν εκεί και φοροκλέβεις τι κάνουν στον μαγαζάτορα;;Και όσο για τον Κύριο που λέει ότι δεν φταίνε ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ να τον ρωτήσω ποιοι είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή των ταμείων;;το ξέρεις κύριος το θεματάκι;;και βέβαια θα συμφωνήσω ότι πολλοί παρακαλούσαν για μια θεσούλα στο Δημόσιο ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ,οι πολιτικοί αυτό δεν το εκμεταλλεύονταν;;Αλήθεια τι θέλουμε 300 βουλευτές σε ένα κράτος 10 εκατ ανθρώπων;;Η Νέα Υόρκη με αντίστοιχο πληθυσμό διοικείται από ένα δήμαρχο,είτε κάνω λάθος φίλε από το Αμέρικα;;;