Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Στην Άρνη που μεγάλωσα...


Είμαι από την Άρνη, εκεί μεγάλωσα, λόγω  επαγγέλματος ταξιδεύω πολύ, αλλά στην Ελλάδα, η μόνιμη κατοικία μου είναι στην Άρνη!


Και σε αυτές τις φωτογραφίες, είναι ο καθημερινός δρόμος μας,  προς το Μπατσί και τ' Απροβάτου!


 Είναι έτσι από την μεγάλη βροχόπτωση που είχαμε τον Οκτώβριο,
 πριν δυο χρόνια ήταν για μήνες χαλασμένος, είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα.


 Με μεγάλη  δυσκολία περνάνε τα αυτοκίνητα.  Έχουμε ειδοποιήσει τον Δήμο αλλα τίποτα!


Αν ένα βράδυ γίνει  ένα ατύχημα ποιός θα αναλάβει την ευθύνη;


 Πόσο κοστίζει ένα μηχάνημα του Δήμου, για μια συντήρηση; 
    
Σταύρος Στεφάνου







3 σχόλια:

Unknown είπε...

Αν αξιοποιηθουν οι εκτασεις της Αρνης συμφωνα με τα νεσ προγραμματα ΕΣΠΑ για τους αγροτες ποσοι ανεργοι θα απορροφηθουν.Καποιοι πρεπει να ενδιαφερθουν καποτε

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ενα απο τα ωραιοτερα χωρια τις ΑΝΔΡΟΥ Η ΑΡΝΗ αλλα πολυ παραμελημενο απο ολους τους δημαρχους γιαυτο εμεινε πισω ενω καποτε ηταν ΔΗΜΟΣ με πολλους κατοικους και τωρα εμειναν ελαχιστοι , ουτε ενα μαγαζι ενα καφενειο δεν εχει .. απο εργα δεν γινετε τιποτα χρονια τωρα αλλα ΠΡΟΕΔΡΟΙ βγαινουν και τι κανουν ; ΑΠΟ ελαχιστα μεχρι τιποτα πληρωνονται ομως αυτοι!! δεν μπορουν οι ελαχιστοι μικροαγροτες- κτηνοτροφοι που υπαρχουν να πανε στα χωραφια τους στην βορη τα λευκα που πλημμυρησαν πριν χρονια και αλαξε τοπιο πλεον απο πλευρας δημου δεν γινετε τιποτα ..ουτε οι χωματοδρομοι δεν φτιαχνονται και σπαει ο κοσμος τα αμαξια του με κινδυνο την ζωη του..επεσαν καπιοιες ΒΡΥΣΕΣ στο χωριο τοσα χροναι και δεν μπορουν να τις φτιαξουν δεν υπαρχουν λεφτα λενε..για αλλου εχουν ομως ... ερχονται μονο στα πανηγυρια και στις εκλογες και ταζουν και μετα τιποτα...ευτηχως που υπαρχει ο συλλογος με καλα παιδια και γινετε καμια εκδηλωση, η κανα εργο ευτηχως ,οσο για να καλιεργηθουν τα χτηματα θελει ανθρωπους νεους, μονο που στην ΑΡΝΗ υπαρχουν πολλοι ηληκιωμενοι, και χρειαζονται λεφτα.για να γινουν αυτα...ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΟ .... απο την αδιαφορια τους ..φυσικα δεν υπαρχει ουτε συγκοινωνια... και ειναι πολυ δυσκολα για αυτους που δεν εχουν αυτοκινητο ..τα ΤΑΞΙ παιρνουν πολυ ακριβα για το χωριο αυτο και οι κατοικοι υποφερουν δυστηχως...ουτε φωτισμο δεν εχει επαρκει το βραδυ ειναι θεοσκοτεινο το περισσοτερο χωριο..

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.