Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου ευχαριστεί...



Χίλια διακόσια άτομα μέχρι στιγμής  είδαν  σε εννέα προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο της Άνδρου  την "Μικρά Αγγλία" ενώ γεμίζουν γρήγορα  και οι επτά προβολές αυτής της εβδομάδας.
Για αυτό το μεγάλο και πρωτόγνωρο για την Άνδρο γεγονός, εμείς τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης θέλουμε να ευχαριστήσουμε:
 Τους δημιουργούς της ταινίας που τηρώντας την υπόσχεσή τους να έρθει η ταινία πρώτα στην Άνδρο, μας εμπιστεύτηκαν την   οργάνωση της πρεμιέρας και των  προβολών της στο νησί.
 Τον Δήμο Άνδρου για την διάθεση του Δημοτικού Θεάτρου όχι  μόνο για την πρεμιέρα αλλά και για όλες τις επόμενες προβολές που θα γίνουν,
Τις θεατρικές ομάδες που μας παραχώρησαν τις ώρες που κάνουν τις πρόβες τους  στο θέατρο.
Την Αντιδήμαρχο Άνδρου Μαρία Βασιλοπούλου που μας διέθεσε το γραφείο της για  τις συναντήσεις μας και για .τηλεφωνήματα
Τον άγνωστο καλό άνθρωπο που ομόρφηνε μέσα έξω το θέατρο.
Τον παπα Μιχάλη της Θεοσκεπάστου για τις 30 σπαστές καρέκλες από την Παλατιανή που μπήκαν πρόσθετες στον διάδρομο της αίθουσας.
Τον Γιάννη Κοντομάρκο για την συντήρηση της κινηματογραφικής μηχανής προβολής.
Την Φιλοθέη Νταντάμη, την Αλίκη Περτέση , την Αλεξάνδρα Τατάκη και τον Λεωνίδα Ίσσαρη που έγραψαν τις προσκλήσεις και συνεχίζουν με κέφι να κάνουν τους ταξιθέτες σε κάθε προβολή.
Την Κατερίνα Κασιδώνη για την υπομονή της στο τηλέφωνο των κρατήσεων.
Την Μαριλένα την Ξανθού που έχει την επιστασία του Θεάτρου.

Την Έφη Ραπτάκη  και την Ζουσσάρα Πολέμη για την φροντίδα του μπάρ καθώς και σε όσους  έφεραν τόσα ποτά, γλυκά και μεζέδες  που δεν χωρούσαν στον πάγκο.

Πολλές ευχαριστίες στην ΣΑΡΙΖΑ για τα πολλά νερά της.
Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους θεατές για την κατανόηση και την συνεργασία τους.

Οι προβολές θα συνεχιστούν και στο διάστημα των γιορτών και μετά για όσο καιρό χρειάζεται, ώστε όλοι οι Ανδριώτες που επιθυμούν να δουν και να ξαναδούν την ταινία
Η επιθυμία των δημιουργών της ταινίας είναι τα έσοδα από την προβολή  της ταινίας  στην Άνδρο να διατεθούν σε φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς.
Κρατήσεις θέσεων :Πρακτορείο Κατερίνας Κασιδώνη τηλ. 22820-29220

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και εμεις με την σειρα μας ευχαριστουμε που δινετε ζωντανια μες την κατηφεια του χειμωνα. Κανω μια προταση :Να δωσουμε περαιτερω αξια στο εισιτηριο της ΚΛΑΚ τοσο για αυτο της ταινιας "ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ" οσο και των επομενων που θα προβληθουν. Πως ; Ακολουθωντας παρομοια δραση με αυτην που λαμβανει χωρα στην Αθηνα με τα εισιτηρια των Μ,Μ,ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ οπου συμβεβλημενες επιχειρησεις παρεχουν εκπτωσεις κλιμακας με την προσκομιση τους στο ταμειο. Ομοιως και εμεις οταν μας φερνουν το αποκομμα του να κανουμε μια % εκπτωση .Ετσι δινουμε ενα επιπλεον κινητρο στους θεατες και θα δημιουργηθει ενας κυκλος αμφοτερων ωφεληματων .
Γ.Ν.Κ.