Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Με αλεξίπτωτο πλαγιάς πάνω από την Βόρη και τον Ζόρκο

Ένα βίντεο από τον Μιχάλη Ζιώτη που κάνει ένα σπόρ σχετικά άγνωστο, πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς πάνω από τις ομορφότερες  παραλίες της Άνδρου.





15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλερο το βαπορι ηνε ακόμα στην ίδια θέση ολλα Άφτα τα χρόνια δεν το περνουν για παλιοσίδερα .

dimitris είπε...

bravo, Michael that is beautiful.

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

Συγχαρητήρια για το εγχείρημα και το βίντεο που αναδεικνύει την ομορφιά του Ανδριακού τοπίου και από ψηλά. Μακάρι να αποτελέσει αφορμή ώστε να αποτελέσει η 'Ανδρος πεδίο παρόμοιων αθλητικών επιχειρήσεων, όπως λ.χ. η αναρρίχηση στα βράχια της Παλαιούπολης.

PISTOS788 είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό το βίντεο. Μακάρι να μπορούσε να βοηθηθεί αυτός ο άνθρωπος να πηδήξει από την άκρη της Κουβάρας στους Αγίους Σαράντα. Το σημείο είναι ιδανικό για τέτοια κινηματογράφηση.

Ανώνυμος είπε...

Τρομερο το βιντεο, και το εγχειρημα, μπραβο στο παιδι!Αυτες ειναι οι ομορφιες του τοπου μας και επιτελους πρεπει να ξυπνησουμε και να τις διαφημισουμε και μοσχοπουλησουμε εντος εισαγωγικων,εννοω να φερουμε καλης ποιοτητας τουρισμο, υπαρχουν τεραστιες δυνατοτητες για τον εναλλακτικο τουρισμο στην ΑΝΔΡΟ οπως γραφτηκε παραπανω την αναρριχιση, την πεζοπορια τα extreme spor τις παραλιες μας τις φυσικες μας ομορφιες αυτα ειναι τα ατου μας και πρεπει να ξυπνησουμε και να τα αξιοποιησουμε, δεν υστερουμε σε τιποτα σε σχεση με αλλους τοπους, εχουμε πολυ περισσοτερα, η σαντορινη για παραδειγμα εχει την θεα και την αρχιτεκτονικη και ομως βλεπουμε ολοι ποσο ξερουν αυτα να τα μοσχοπουλησουν! Επισης, δεν συμφωνω καθολου με το να παρουν το ναυαγισμενο πλοιο, ειναι μια ατραξιον, το ναυαγιο στην ΖΑΚΥΝΘΟ το εχουν παρει? οχι βεβαια το αξιοποιουν ετσι σκεφτονται γι αυτο φετος εχουν 500000 τουριστες , μακαρι να ειχαμε εδω εστω και τους μισους, θα ειμασταν τρισευτηχισμενοι!!

Ανώνυμος είπε...

Αν η Άνδρος ήταν έτσι όπως έπρεπε να ήταν και οι επαγγελματίες όπως έπρεπε και αυτοί και όχι να διώχνουν τον τουρίστα και όχι οι 7 στους 10 να είναι αντί επαγγελματίες, τότε εγώ δεν θα γινόμουν Ναυτικός

Ανώνυμος είπε...

Τελικα κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος με την δουλεια του, και οσο για τους επαγγελματιες διορθωστε τους στο χερι σας ειναι , καντε τις σωστες επιλογες και στο τελος ας μεινουν μονο οσοι αξιζουν και ειναι ευελικτοι στις καινουργιες προκλησεις, οι υπολοιποι ας πανε στην παντα!

Ανώνυμος είπε...

TOURISMOS STHN ANDRO ?? DEN NOMIZO OTAN VLEPOME TOURISTA INE POS NA TOU PAROME KE TA ROUXA POU FORA TOURISTIKES EGASTATASIS KAMIA SIXRONES PEDIKES HARES KAMIA MONDERNO PEDIKO PARKO NEROCHOULITHRES GIA PEDIA TIPOTA

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με το πως βλεπουν τους τουριστες ορισμενοι στο νησι , υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις ελαχιστες δυστηχως αλλα υπαρχουν. Αυτη η νοοτροπια πρεπει να αλλαξει οποσδηποτε, αλλο αυτο και αλλο οι νεροτσουληθρες και αλλα τετοια εφανταστα, εδω δεν ειναι νιου γιορκ ,αυτα τα κιτσ δεν εχουν θεση σε ενα νησι των κυκλαδων , εδω αν θελουμε τουρισμο καλης ποιοτητας θα εχουμε μονο με σεβασμο του περιβαλλοντος , του φυσικου καλλους και της ιδιαιτερης αρχιτεκτονικης του νησιου, πανω εκει και μονο πρεπει να στηριχθουμε και δεν χρειαζονται τουριστικα μεγαθηρια τυπου χονολουλου στην ΑΝΔΡΟ, οργανομενα μικρα συγκροτηματα χρειαζονται που να εχουν γουστο ,αισθητικη ,απολυτα συνναφη με το περιβαλλον και με μερακι των ιδιοκτητων, τιποτα παρισσοτερο τιποτα λιγοτερο, καταλαβετε το!!!

Ανώνυμος είπε...

AFTO TO KATALAVENO AKRIVOS AFTO POY EGRAPHA PIA ARXITEKTONIKH KITA GIRO SAS TA MONA POU EXOME INE TA DOUVARGIA PIOS ZITA MEGATHIRIA KANENAS. APLOS KATI POU NA APOSXOLH TA PEDAKIA SE KATHARO PERIVALON OXI MESA STHN VROMIA KE THN SKOURGIA. MALON OPOS KATALAVENO ISE XORIS PEDIA TO SEVASMO TOU PERIVALONTOS MPAZA SKOUPIDIA GEMATA TA VOUNA PARALIES MA TI LES POU ZHS. PIGENE PARO.MIKONO.SANDORINI.NAXOS.SIRO TINO .ΘΖ NY KALO BRADI KALA NAMASTE.

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Το νησί είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και έτσι όπως είναι η οικονομία, είναι ευκαιρία να το εκμεταλευτουμε (με την καλή έννοια). Είναι πολύ εύκολο να προσελκύσει καλό ελληνικό τουρισμό για οικογενειακές διακοπές. Χρειάζεται όμως να το καταλάβουν όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό και να φτιαχτούν μονάδες που να μπορούν να παρέχουν τις κατάλληλες διευκολύνσεις. Και για να προλάβω τα σχόλια, δέν εννοώ μεγαθήρια, αλλά καλά οργανωμένες μονάδες με παιδικες δραστηριότητες και σωστοί χώροι εστίασης.

Ανώνυμος είπε...

Το νησι ειναι οντος κοντα στην αθηνα , αλλα ηταν παντα, και εφετος, και ειδαμε οτι το τουριστικο ρευμα απο την αθηνα και γενικα απο την ελλαδα εχει μειωθει και δεν εχει την αγοραστικη δυναμη που ειχε στο παρελθον , αλλωστε ολες οι περιοχες που στηριζονταν στον εσωτερικο τουρισμο εχουν παθει καθηζηση, οποτε το προβλημα ειναι οτι λογο της κρισεως ο ελληνικος τουρισμος εχει μεγαλα προβληματα! Βλεπουμε δυστηχως το δενδρο και χανουμε το δασος , κατα την αποψη μου πρεπει να γινει συστηματικη και οργανωμενη δουλεια απο τωρα, σε χωρες του εξωτερικου με οποια μεσα και χρηματα διαθετουμε ετσι ωστε να αυξηθει ο ξενος τουρισμος και μαζι με τους οποιους ντοπιους τουριστες, να συντελεσουν στη αυξηση τοσο του αριθμου αλλα κυριως της ποιοτητας και της διαρκειας παραμονης των τουριστων στο νησι. Επισης θα πρεπει επιτελους η δημοτικη αρχη να βαλει καποιους στοιχειωδης κανονες λειτουργιας της αγορας και παροχης σωστων τουριστικων υπηρεσιων , οι επαγγελματιες να αποκτησουν επιτελους στοιχειωδη επαγγελματικη συνειδηση να μην λειτουργουν με την μεθοδο της αρπαχτης, της κακης συμπεριφορας και της ελλειψης αισθητικης , ετσι ωστε και οι τουριστες να βγαινουν να ψωνιζουν και οι παραθεριστες που εχουν εξοχικα εδω να βγαινουν και να κανουν την βολτα τους και τα ψωνια τους γιατι παρατηρηται εντονα τα τελευταια χρονια το φαινομενο της παρουσιας πολλων ανθρωπων οταν ερχονται η φευγουν τα βαπορια, αλλα μετα δεν τους βλεπει κανενας πουθενα και αυτο γιατι μενουν στα σπιτια τους και δεν βγαινουν εξω , και δεν φταιει μονο η κριση γι αυτο! Πανω απο ολα ομως πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια και τα μυαλα ολων και πανω απο ολα των υπευθηνων και των επαγγελματιων σε ολο το φασμα της αγορας!!Αλλιως καθε χρονο θα κλαιμε την μοιρα μας και θα λεμε τα ιδια και τα ιδια!!! Γ.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

TORA EPITELOYS BIKAME STO KALO DROMO OPOTE IPARXI FOS STO TOONELI OREA . ENA KOLO KALIMERA SE OLOUS .APO ,NY Θ.Ζ

Ανώνυμος είπε...

Ποιον σωστο δρομο? εκτος και αν κανετε πλακα, ωραιο το ανεκδοτο! Ακομα και στο αμερικα χλωμα τα ακουμε τα πραγματα και εκει!