Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

"Explore Andros - Your Doorway to the Cyclades Holidays Island".

 Εδώ και λίγο καιρό η εταιρεία marketing και διαφήμισης "AD MARK" της Ανδριάννας Μαρκάκη, το δημιουργικό γραφείο "ART STUDIO 49" του Γιάννη Κουμαριανού, το STUDIO KELAIDIS, ο από την αρχή υποστηρικτής  Δήμος Άνδρου και πολλοί επαγγελματίες ξεκίνησαν  μία προσπάθεια να  γνωρίσουν την Άνδρο  σε ξένα κράτη ...

 Στα πλαίσια αυτής της καμπάνιας που όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του γίνεται για  να τονωθεί η εξωστρέφεια του νησιού της Άνδρου, και βέβαια και της αγοραστικής της δύναμης, σε κράτη εντός αλλά κυρίως εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, δημιουργήθηκε το δικτυακό κανάλι "Explore Andros - Your Doorway to the Cyclades Holidays Island",  τυπώθηκε φάκελος με πληροφοριακό υλικό και γυρίστηκε και το βίντεο :

Η Ανδριάννα  Μαρκάκη σε αραβικό βιομηχανικό επιμελητήριο

6 σχόλια:

καψοραχη είπε...

ναναι καλα οι ανθρωποι!μονο αν ερθουν ξενοι παιδια μη τους αφησετε να κατηφορισουν απο θερινο κινηματογραφο και κατω προς παραπορτι!

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να κατηφορισουν για παραπορτι, διοτι απο το Γαύριο μεχρι την Χωρα θα εχουν αποψη για το τι τρεχει στο νησι. Μονο το Κορθι ειναι "κουπα" διοτι οι δημοτικοι υπαλληλοι εκει ειναι ποιο ευσυνείδητοι.

Παπα-Μιχαλης

καψοραχη είπε...

Παπα Μιχαλη (!) δηλαδη που πνιγεται το νησι στο σκουπιδι φταινε οι δημοτικοι υπαλληλοι?θα τρελαθουμε τελειως?
δηλαδη τι να κανουν?να τα παρουν σπιτι τους τα σκουπιδια?

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Όταν δεν μπορείς να βρεις λύση σε ένα πρόβλημα.... ψάξε για άλλο!!! Ο δήμος Άνδρου ακολουθεί πιστά αυτή την συμβουλή...

Γιαννίσης Δημήτρης είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους πού δούλεψαν για να γίνει αυτό το καταπληκτικό
video,αλλά & σε αυτούς πού έτρεξαν να για προβληθεί εκτός Ελλάδος.

ioannis είπε...

Ευχαριστούμε θερμά (46 βαθμοί C) τον περίγυρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου και τον Βαγγέλη Λουκίσσα για την υποστήριξη του σε αυτή μας την προσπάθεια. Μετά από 14 ημέρες "περίγυρου" στα κράτη του Κόλπου το αίσθημα της κούρασης έχει υπερκαλυφτεί από την χαρά ότι γνωρίσαμε τον Τόπο μας σε μια νέα αγορά που υπόσχεται πολλά. Επιστρέφοντας, ελπίζουμε πολύ σύντομα να έχουμε έτοιμο το υλικό μας για μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική ενημέρωση προς όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια ώστε οργανωμένα να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα.