Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η "άλλη" Άνδρος...


Πρόκειται για απόσπασμα της ταινίας του Βαγγέλη Λουκίσα, που σε με τη βοήθεια της Έφης Ραπτάκη, αξιοποιώντας φωτογραφικό υλικό τόσο του Βαγγέλη όσο και του ΦΩΤΟ Άνδρος και του Γιάννη Πιπεργιά, επιχείρησαν να δείξουν μερικές από τις ιδιαιτερότητες, ομορφιές, αλλά και δυνατότητες για δραστηριότητες και αναψυχή που μπορεί ο επισκέπτης της Άνδρου να απολαύσει. Πρόκειται για μια από τις πολλές εθελοντικές εργασίες του vanglouk στον κοινωνικό "κουμπαρά" της Άνδρου, και φτιάχτηκε προκειμένου να αποτελέσει το ζωντανό "φόντο" του περιπτέρου της Άνδρου, στην 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού NEXUS 2012, για την οποία σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση. Το υλικό της ταινίας συγκροτήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε μέσα στον λίγο χρόνο που συνήθως ένας επισκέπτης διαθέτει περνώντας από ένα περίπτερο έκθεσης, να μεταφέρονται σ΄αυτόν κάποιες "γεύσεις" του τι θα σήμαινε να επισκεφθεί το νησί μας, χωρίς δηλαδή συγκεντρωμένο υλικό ανα θεματική ενότητα, αλλά διάσπαρτο διαρκώς ώστε να είναι δυνατό να μεταφερθούν πολλαπλά μηνύματα γρήγορα. Είναι ευλογημένο αυτό το νησί και μερικοί του άνθρωποι...μάλαμα !

12 σχόλια:

καψοραχη είπε...

καταπληκτικο ταινιακι!!Μπραβο Ευαγγελε και σε ολους που βοηθησαν!εξαιρετικη δουλεια!

KOULOURITSA είπε...

ENA MEGALO BRAVO KI'AKOMA MEGALITERO EYXARISTO KI'APO EMENA POU EPI 20 LEPTA ME MATIA VOURKOMENA PRAGMATIKA NOMIZA POS PERPATOUSA S'AYTES TOIS OMORFIES THS KATAPRASINHS ANDROU MAS,SYNEXISTE THN OMORFH DOULIA POU KANETE PANTA!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.dimiourgiaxana.gr/
Το νέο κόμμα των δημιουργικών πολιτών σαν της Άνδρου

Στοβάτο είπε...

Εύγε! Μας συγκινήσατε για μιά ακόμα φορά!

ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Βαγγέλη ζηλεύω την όρεξη και το κουράγιο σου! Και επειδή τα πολλά λογία είναι περιττά. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...!!!

ΚατεριναΠ είπε...

Και ύστερα λένε πως τέλειο δεν υπάρχει!Ευχαριστώ το Θεό που βρέθηκα στον ευλογημένο αυτό τόπο και όλους εσάς που με κάνετε να μην το ξεχνώ!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ευάγγελε, να είσαι πάντα καλά!!!

Αστρά Ειρήνη είπε...

Ονειρικό...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ (δε βρίσκω λόγια για το δημιούργημα αυτό !!)
αλλά δεν μπορώ να μη γρινιάσω πάλι. Εμένα μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο παράδεισος αυτός εγκαταλείφθηκε από τους κατοίκους του, γιατί κάποιοι - πέρα από τα λόγια - δεν διανοούνται να ζήσουν χειμώνα στην Άνδρο, γιατί ο τόπος αυτός βρίσκεται σε παρακμή; ; ;ΧΔΑ

korina είπε...

Για ακόμα μια φορά ,,,,,
Ε Υ Γ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δήμητρα Μηλαίου είπε...

Εξαιρετικό!!!
Πολλά μπράβο στους συντελεστές!