Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Στα Λιοτρίβια της Άνδρου



Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με ...
βοηθούν  είτε τεχνικά είτε με φωτογραφικό υλικό ή βίντεο που κατά την περίσταση μου δίνουν.
Πιο πολύ όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ανδριώτη Σ. Ι. Μ. γιατί χωρίς τον  τεχνικό εξοπλισμό  μοντάζ που έχει προσφέρει δεν θα ήταν δυνατή η δημιουργία  αυτών των υπερπαραγωγών.
                                                                                                                                 Vanglouk  

9 σχόλια:

Ελένη Σ. είπε...

Καί πάλι, καί πάλι, συγχαρητήρια Βαγγέλη!

Ελένη Σ. είπε...

Μεταφέρω τό ωραίο σχόλιο τού Οδυσσέα Σγουρού από τόν Άγιο Νικόλαο τής Κρήτης:
"...Eξαιρετική οπτική , αναδεικνύει τη δυνατότητα που είχαν οι τοπικές οικονομίες να διασώζουν την κλίμακα μιας ανθρώπινης συνθήκης που καλύπτει υλικές ανάγκες χωρίς να υποκύπτει στους μηχανισμούς της "αγοράς" και δεν φοβάται να πιάσει το δοξάρι την ώρα που σταματά η δουλειά και ημερώνουν τα πρόσωπα...Θερμούς χαιρετισμούς στους ανθρώπους της Άνδρου, που βλέπουν σινεμά και πότε πότε κάνουν και οι ίδιοι κινηματογράφο τεκμηρίωσης...Όσοι αγαπούν τους μικρούς (μας) τόπους σώζουν την Ελλάδα..."

Boul_boul είπε...

Εξαιρετικό!!!

korina είπε...

Εύγε για ακόμα μια φορά Ευάγγελε ,,,

καψοραχη είπε...

Ευαγγελε παλι ζωγραφισες!
χιλια μπραβο και ....φιλια στο κοριτσι σου!

Ανώνυμος είπε...

Συνχαρητηρια εξαιρετικο βιντεο! Αυτος ειναι ο δρομος που πρεπει να παρουμε, να επιστρεψουμε στην πραγματικη παραγωγη και το νησι εχει τεραστιες δυνατοτητες,αρκει να υπαρξει δραση και πρωτοβουλιες και απο τους κατοικους αλλα πολυ περισσοτερο απο την τοπικη αυτοδιοικηση, να στηριξει και να προωθησει τετοιες δραστηριοτητες και οχι μονο αυτα να τα λεμε προεκλογικα και μετα να μην κανουμε τιποτα!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η Άνδρος.
Αυτή ακριβώς είναι η Άνδρος μας
Συγχαρητήρια
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα
(για όλους μας)

efi είπε...

Συγνχαρητηρια Βαγγελη, εξαιρετικη δουλεια που πρεπει να σου πηρε πολυ χρονο και δουλεια. Εδωσες πολυτιμα ντοκουμεντα για τον τοπο μας και μας μετεφερες σ αυτους τους σωρους που οι ανθρωποι διατηρουνε την παραδοση προσφεροντας συγχρονως πολυτιμες υπηρεσιες στους ελαιοπαραγωγους. Ποσο ωραια μας μετεφερες σ αυτο το κλιμα, σ ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σας!πραγματικα κανετε κατι πολυ σπουδαιο,ειδικα για εμας που ειμαστε μακρια απο την αγαπημενη μας ανδρο,ειναι πραγματικη παρηγορια,ολη σας αυτη η υπεροχη δουλεια.συνεχιστε ετσι!!!!!!!!