Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Θεοσκεπάστου 2012

Όπως κάθε χρόνο....
Πέμπτη 29 Μαρτίου, προπαραμονή ώρα 4:00μμ Μεταφορά της εικόνας  στην εκκλησία της που επί ένα και πλέον χρόνο έγιναν μεγάλες επισκευαστικές εργασίες 






 φωτογραφίες : φώτο Άνδρος


Παραμονή ο Εσπερινός







 Φωτογραφίες: Vanglouk


Ανήμερα

Περιφορά της εικόνας


 φωτογραφίες Vanglouk

Το απόγευμα







και του χρόνου!







5 σχόλια:

Δημήτρης Σπυρόπουλος είπε...

Kαι του χρόνου Βαγγέλη, να μας δώσεις τέτοιες όμορφες εικόνες!!! Και Η Παναγιά της Ανδρου μας, να προστατεύει όλες και όλους εσάς στο νησί Της!!!

Ανώνυμος είπε...

Και του χρόνου, να ειμαστε όλοι καλά να γιορτάσουμε πάλι την Χάρη της Παναγίας της Θεοσκέπαστης. Ένα μεγάλο Μπράβο,για την προσπάθεια που κάνετε να μας δίνετε τις ωραίες εικόνες, κάθε φορά σε κάθε επίκαιρο θέμα. YΓ: Να θυμήσω πως στους χορούς συμμετείχε και το Δημοτικό σχολείο Μεσαριας

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα να βάλετε σημαία στο κάστρο;
πάλι θα μας κράξουν!
Μήπως περιμένετε να σας στείλει η Μέρκελ καμιά δικιά της;

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ήταν ατυχές το γεγονός (31/3/2012) να είναι στην πλατεία του Αφανούς Ναύτου όλοι. Να ακούς τον Εθνικό Υμνο, αλλά πουθενά η Ελληνική σημαία.
Τελικά, η σημαία στο κάστρο μπήκε την επόμενη μέρα (1/4/2012).

Ανώνυμος είπε...

Και του χρονου το πανυγυρι μας να ημαστε καλα και να παμε παλι στην χαρη της! Ηταν πολυ ωραια με τελειο καιρο και μπραβο σε ολους οσους συμμετειχαν και προσφεραν με τον κοπο τους και το μερακι τους.Ευχαριστουμε για τις καλες εικονες!Κριμα που δεν υπαρχουν πια οι προσκοποι και οι οδηγοι , εδιναν μια αλλη νοτα στο παρελθον ,το παρηγορο ηταν οτι υπηρξε μεγαλη συμετοχη των παιδιων! Και του χρονου λοιπον με υγεια!Οσο για την σημαια θα μπει το πασχα!