Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ο Μεγάλος Αντρειώτης

Τι γκαντεμιά κ’ αυτή χτες το βράδυ στη ψηφοφορία του Σκάι !
Δίπλα στον Αχέροντα και την Αχερουσία μας βάλανε και μας έφαγε η μαρμάγκα, πήγαν στράφι τόση ετοιμασία και προβολή, τόσα καλά λόγια και τόσα καλούδια που κουβάλησαν οι εκπρόσωποί μας στο στούντιο.
Γι’ αυτό και ο πρωτοπόρος Περίγυρος αντιγράφοντας το μεγάλο κανάλι που έχει αντιγράψει μεγάλο ξένο κανάλι θα το ρίξει στις ανοικτές ψηφοφορίες όπου θα αναδεικνύουμε και θα προβάλουμε ότι πιο όμορφο ,μεγάλο, δυνατό και άξιο υπάρχει μόνο στο νησί μας χωρίς έτσι ποτέ να χάνουμε .
Αλλά για να μην σημειωθούν ευτράπελα στη όλη διαδικασία ,οι ψηφοφορίες θα είναι πολλές και θα γίνονται κατά κατηγορίες και όπως έκανε και το μεγάλο κανάλι ως πρώτη ομάδα προτείνω τους εν ζωή Μεγάλους Αντρειώτες πολιτικούς.
Δείξτε λοιπόν άφοβα την προτίμησή σας και φτιάξτε την λίστα των υποψηφίων !
Στη Λίστα μπορούν να συμπεριληφθούν βουλευτές ,δήμαρχοι, έπαρχοι,σύμβουλοι δημοτικοί και νομαρχιακοί και γενικώς παράγοντες που καθημερινά δίνουν τη μάχη τους στα συμβούλια ,στις εξέδρες ,στις πλατείες, στα καφενεία και στα κανάλια για να είναι τόσο εξελιγμένη η Άνδρος και τυχεροί εμείς που την κατοικούμε.
Από την λίστα αυτή θα βγει μετά με γενική ψηφοφορία ο Μέγας Αντρειώτης!
Η ψηφοφορία θα γίνει μόνο τηλεφωνικά και με τις ανάλογες χρεώσεις για να τονωθούν και οι κινητές τηλεφωνίες
Το βραβείο του Μεγάλου Αντρειώτη θα είναι ένα προεκλογικό φιλμάκι παραγωγής Vanglouk και η μετάδοσή του μέσω διαδικτύου με σίγουρη την εκλογική του νίκη σε προσεχείς εκλογές!
Θα ακολουθήσουν ψηφοφορίες μετά για άλλους κλάδους επαγγελματιών, μέχρι και για παραλίες , για χωριά, για μπαξέδες , μποστάνια και ζαρζαβατικά, γιατί μόνο με την σύγκριση και την προβολή φτάνουμε στο ψηλότερο και όσο ψηλότερα ανεβαίνουμε , τόσο πιο πολύ ξεφτιλιζόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: