Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Βοηθείστε στη δημιουργία ταινιοθήκης της Άνδρου...




Αγαπητοί φίλοι,

Έχει αρχίσει να ωριμάζει στις σκέψεις μας η δημιουργία μιας ταινιοθήκης αλλά και ενός αρχείου ήχου και εικόνας της Άνδρου. Στόχος μας λοιπόν η συγκέντρωση και ταξινόμηση κινηματογραφικού υλικού που είτε αφορά την Άνδρο, είτε γυρίστηκε στην Άνδρο. Το υλικό αυτό αποτελεί πολιτισμική κληρονομιά του νησιού μας και θεωρούμε πως η συγκέντρωση και αρχειοθέτηση του, θα συνεισφέρουν στη διάσωση του πολιτισμού και της ιστορίας της Άνδρου.


Στην προσπάθεια μας αυτή ελπίζουμε να σας βρούμε αρωγούς. Σας παρακαλούμε θερμά εφόσον έχετε οιαδήποτε film (πχ. super 8mm, 16mm, video, κα.) ή και εγγραφές ήχου πχ. σε παλαιές πλάκες, κασσέτες, είτε πρόκειται για ερασιτεχνικές λήψεις (πχ. οικογενειακά στιγμιότυπα, πανηγύρια, ναυτικά, κα.), είτε επαγγελματικές, παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@androsfilm.com ή στα τηλέφωνα :
Βαγγέλης Λουκίσας, τηλ. : 6932-879651
Όλγα Καραγιάννη, τηλ. : 2282-0-22929, 6977-334334
Αφού δανειστούμε το υλικό σας για μικρό χρονικό διάστημα και το αντιγράψουμε με τα διαθέσιμα μέσα, θα σας το επιστρέψουμε άμεσα. Ας μην αφήσουμε το υλικό αυτό να χαθεί, να φθαρεί ανεπανόρθωτα ή/και να καταστραφεί…
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας !
Φωτογραφίες:αρχεία Ε.Λ.Ι.Α., Ι. Βενετίκη, Ι. Περτέση, Μ.Σαραντοπούλου

2 σχόλια:

Δημ.Σχολείο Γαυρίου είπε...

Καταπληκτική ιδέα. Θα δω τι μπορώ να κάνω από εδώ...

EKA- Όλγα Καραγιάννη είπε...

Ευχαριστούμε, θα περιμένουμε νέα...