Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Και η Άνδρος στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Greek Tourism Expo στο Μετροπόλιταν




Η Άνδρος  θα είναι ανάμεσα στα νησιά που θα παρουσιαστούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Greek Tourism Expo στην Αθήνα, στην έκθεση που αρχίζει αύριο Παρασκευή , 5 και διαρκεί έως την Κυριακή  7 Δεκεμβρίου.
  Η έκθεση που εγκαινιάζεται φέτος για πρώτη φορά προσφέρει στους συμμετέχοντες μία πλατφόρμα επικοινωνίας με σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό.
 Ήδη η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου έχει κλείσει ραντεβού με εκπροσώπους του BBC και του Tripadvisor με τους οποίους θα διερευνηθεί η προοπτική συνεργασίας για την προβολή των νησιών μας.
Επίσης η κ. Παπαβασιλείου θα έχει επαφές με εκπροσώπους νέων τουριστικών αγορών όπως είναι η Κορέα ή το Ντουμπάι κ.α.
 Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης έχει προγραμματισθεί φόρουμ για το θαλάσσιο τουρισμό με τη συμμετοχή και εκπροσώπων των πλοιοκτήτριων εταιρειών.
Το φόρουμ θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για συναντήσεις με τα στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας και προώθησης αυτής της μορφής τουρισμού στα νησιά μας.
 Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας θα παρουσιαστούν τα εξής νησιά:
 Δωδεκάνησα: Ρόδος, Κως, Νίσυρος, Σύμη, Αστυπάλαια, Λέρος, Λειψοί, Κάρπαθος, Κάσος, Κάλυμνος Πάτμος
 Κυκλάδες: Σαντορίνη, Ανάφη, Φολέγανδρος, Ίος, Αντίπαρος, Πάρος, Μήλος, Κίμωλος, Σέριφος, Κέα, Κύθνος, Τήνος, Άνδρος

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε και καλη επιτυχια , θα ερθουμε να σας δουμε !!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχουν ενα τουριστικό περίπτερο στην χώρα γιατι δεν βάζουν ενα στο Λιμάνι όποτε οταν βγενουν να περνούν κε της οδηγείς .δεν το νομίζετε σωστό ??? καλα Χριστούγεννα κε ΚΑΛΛΗ χρονια μαι υγεία τα ιπολιπα φτιαχνουντε κουτσά στραβά. ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

καλα εκτος τοπου και χρονου το παραπανω σχολιο!! ενταξει ειπαμε , αλλα οχι και ετσι κυριε θζΝΥ , τα ξερεις ολα εσυ πια , και ολα τα σχολιαζεις ;;;; ε τοτε ελα εσυ να μας κυβερνησεις , απο το αμερικα ολοι τους εξυπνους κανετε, για ηρεμηστε λιγο και λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ Πάρο την σοβαρότητα την δικιά σας .σοβαρα το λες δεν βλεπω σοβαρότητα πουθενά .τρογοσαστε μετάξι σας για να κάνετε ενα εργω.ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΩΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ,ΔΙΟΤΙ εχουν φάει τόσες ΜΙΝΙΣΗΣ που δεν κοιτούν να κάνουν βήμα . ΤΟΛΙΠΟΝ δεν λέω πως τα ΞΕΡΟ ΟΛΛΑ απλώς ΔΙΝΟ την δικιά μου Απόψεις έχετε 10 κοματα. Άντε να τα βγάλεις πέρα. Κε ιποφερομε κε εμης μαζει σας.ΕΜΗΣ ΠΟΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΑΠΩ ΕΣΑΣ. ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

στις επομενες εκλογες ελα να βαλεις για δημαρχος , θα σε ψηφισουμε , 100% !! παντως που κολανε ολα αυτα με το θεμα που γραφεται παραπανω;;;;; καμια σχεση πραγματικα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΣΤΙΧΟΣ με πρόλαβε ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ αλλα στης άλλες θα τρέξω ΤΟΛΗΠΟΝ βάστα ΨΩΦΟ ΣΟΥ !! Για ΤΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Tο περιπτερο της ανδρου ειναι εξαιρετικο , πηγαμε και το ειδαμε και οι φωτογραφιες τελειες και πολυ πλουσιο και ωραιο διαφημηστικο υλικο , με πολυ καλη και οργανωμενη δουλεια , πολυ καλυτερο περιπτερο απο πολλα αλλα στην εκθεση , το θεμα ειναι οτι ισως επρεπε να ειχε διαφημηστει περισσοτερο η εκθεση αυτη απο τους διοργανωτες , να ηταν πιο μεγαλη και ισως να επρεπε να γινει το αλλο σ.κ , διοτι με ολα αυτα που γινονται αυτες τις ημερες το σκεφεται ο αλλος να παει , αλλα εφοσον εγινε καλο ειναι οσοι μπορουν να πανε αξιζει τον κοπο αλλωστε δωρεαν ειναι η εισοδος!!Και κατι τελευταιο , το κυριο φυλλαδιο της ανδρου , καλο θα ηταν κατα την ταπεινη μου αποψη ,να μεταφραζονταν εκτος απο τις υπαρχουσες γλωσσες που εκδιδεται , και στα γαλλικα , οι γαλλοι ερχονται κατα πολλοι στην ανδρο και τους αρεσει πολυ η πεζοπορεια και το treking!!

Ανώνυμος είπε...

Παρα πολυ καλο το περιπτερο της ανδρου , πραγματικα με πολυ πλουσιο υλικο αλλα και με τηλεοταση η οποια εδειχνε τοπια απο το νησι, με κερασμα αμυγδαλωτα , παξιμαδια , ρακι και σουμαδα, και με πολυ πλουσιο διαφημιστικο υλικο , δυστηχως θα επρεπε απο τους διοργανωτες να ειχε διαφηστει περισσοτερο , ναειχε πιο πολυ κοσμο!! Συγχαρητηρια σε ολους που συμετειχαν και προσεφεραν , η ανδρος εχει ολες τις προυποθεσεις επαξια να συμετεχει σε ολες τις αναλογε εκθεσεις , ας πουμε το περιπτερο νησιων οπως η ροδος η' η σαντορινη υστερουσε κατα πολυ εν σχεση με αυτο του δικου μας!!!

Ανώνυμος είπε...

αντικειμενικα απο τα καλυτερα περιπτερα της εκθεσης!! πολυ καλυτερο απο αλλα νησιων με μεγαλυτερο βαρος , ισως αυτοι δεν εδωσαν τοσο σημασια , εμεις πρεπει να συμετασχουμε παντου με την ιδια συμμετοχη !! παρα πολυ καλο υλικο και πλουσιο , επισης την αλλη φορα παρουσιαστε περισσοτερα τοπικα προιοντα οπωε τυροκομικα , λουκανικα και αλλα , αυτα τραβανε τον κοσμο!!!ειτε ξενοι ειτε ελληνες, η ανδρος εχει ολες τις προυποθεσεις να παει καλυτερα!! Γ.Ρ