Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για παιδιά στην Καΐρειο βιβλιοθήκη




Αποχαιρετώντας το 2014, διοργανώνουμε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο φιλόξενο χώρο της Καϊρείου βιβλιοθήκης (οικία Ε. Κυδωνιέως, πίσω από τον ΟΤΕ) ένα χριστουγεννιάτικο παιδικό εργαστήρι με την παιδαγωγό Ασημίνα Κουρή.
 Θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή και χειροτεχνίες με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο συνθέτουν μια εξαιρετική πρόταση ψυχαγωγίας των μικρών μας φίλων.
 Από τις 10 έως τις 11:20 π.μ. το παιδικό εργαστήρι ανοίγει την αγκαλιά του για να υποδεχθεί παιδιά προσχολικής ηλικίας. Μέσα από μελωδίες, ήχους, εικόνες και παραμύθια, οι λιλιπούτειοι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το νόημα των Χριστουγέννων.
Στις 11:40 π.μ. τη σκυτάλη θα πάρει η ομάδα παιδιών σχολικής ηλικίας για να ασκηθούν ως εκκολαπτόμενοι βοηθοί του Αη-Βασίλη.
 Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί ανέρχεται σε 10 ευρώ, ενώ θα πραγματοποιηθούν ειδικές εκπτώσεις για οικογένειες.
 Λόγω του περιορισμένου αριθμού παιδιών που μπορούν να φιλοξενηθούν στο χώρο της βιβλιοθήκης, παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.
 Κρατήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο:6936120078.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλλα κε όμορφα Χριστούγεννα για ΟΛΛΑ τα παιδάκια ετσι κε ΑΛΙΟΣ εινε οι εορτι τους . Και Σιχαριτηρια στους Διοργανωτές. ΘΖ ΝΥ