Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Στη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που δόθηκε στο Γαύριο




Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που δόθηκε στο Γαύριο το Σάββατο 16 Αυγούστου.

Από νωρίς, το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο που ήρθε από όλο το νησί.

Η συναυλία ξεκίνησε με την φιλική συμμετοχή του "συμπατριώτη" μας Τζίμη Πανούση που με το κέφι του και τον καυστικό του λόγο, ειδικά όταν αναφέρθηκε στο επίμαχο θέμα των ανεμογεννητριών που απείλούν το νησί με οικολογική καταστροφή, ξεσήκωσε το κοινό.


Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας που με τη γνώριμη φωνή του, την δυνατή σκηνική του παρουσία αλλά και τα αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια του μας ταξίδεψε όλους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Ας μην ξεχνάμε ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σαν τραγουδοποιός αλλά και ερμηνευτής από την εποχή ακόμα των «Τερμιτών» (1984), πριν από τριάντα χρόνια, εξακολουθεί να μας συνεπαίρνει με τις μοναδικές μελωδίες του, χαρίζοντάς μας ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του όπως οι Μ. Φαραντούρη, Γ. Νταλάρας, Δ. Σαββόπουλος, Δ. Γαλάνη, Γ. Κότσιρας κ.ά.

Για μία ακόμη φορά ο Φιλοπρόοδος Όμιλος το Γαύριο, διοργάνωσε μια συναυλία με καλή ελλήνική μουσική κόντρα στα φτηνά εμπορικά σχήματα και ακούσματα, ανέβάζοντας τον πύχη ακόμα πιό ψηλά.
Ήταν μια αξέχαστη βραδιά...







2 σχόλια:

Μαριάννα Κατσίκη είπε...

Μια υπέροχη βραδιά.... Μια υπέροχη συναυλία.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στο σύλλογο γι αυτήν την πρωτοβουλία.... Καιρός ήταν το Γαυριακι μας να πάρει μια νέα και φρέσκια πνοή με τέτοιου είδος εκδηλώσεις... Όσο για τον Λαυρέντη δεν υπάρχουν λόγια....

Ανώνυμος είπε...

Απαξιώστε κάθε άλλη προσπάθεια ως φτηνή, επαγγελματισμός και ήθος στο μεγαλείο του ανθρωπίσκοι.