Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Θεοδόσης Σουσούδης - "Άνδρος Νέοι Ορίζοντες"



Φίλες και Φίλοι

Με αίσθημα ευθύνης και συνεπής με την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει ως δημοτική παράταξη, σας ανακοινώνω την πρόθεσή μου να διεκδικήσω, ως επικεφαλής του δημοτικού μας συνδυασμού «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες» και με την δική σας συμμετοχή και στήριξη τον Δήμο του Νησιού μας.

Στην απόφαση αυτή καθοριστικό ρόλο έπαιξαν, η αγάπη μας για την Άνδρο, η αγωνία μας για το μέλλον του Δήμου και του νησιού μας και η υποχρέωση που έχουμε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας.

Φιλοδοξούμε, μέσα από την οργανωμένη και συλλογική μας προσπάθεια, ο Δήμος Άνδρου να γίνει σύντομα ένας ισχυρός και σύγχρονος Δήμος.
Ένας Δήμος που σέβεται τον πολίτη, που λειτουργεί με σχέδιο, μακριά από ιδιοτελή συμφέροντα.

Ένας Δήμος που εμπνέει σεβασμό, δικαιοσύνη και εμπιστοσύνη.

Ένας Δήμος που αγωνίζεται για την κοινωνική συνοχή.


Σας καλούμε όλους, να διαμορφώσουμε και να βελτιώσουμε μαζί το παρόν και το μέλλον της Άνδρου.

Με σχέδιο και ρεαλιστικό πρόγραμμα, αξιολογώντας και ιεραρχώντας τα χρονίζοντα προβλήματα, δρομολογούμε τις λύσεις.

Γνωρίσαμε πλέον καλά, ότι οι «Έμπειροι Σωτήρες» αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ανήκουν πλέον στη σφαίρα της φαντασίας. Τα επικοινωνιακά τρικ δεν δίνουν λύσεις αλλά μεγεθύνουν τα προβλήματα. Η υποτιθέμενη εμπειρία κατέρρευσε και φανερώθηκε η ανεπάρκεια. Ο πήχης που στήθηκε ψηλά γκρεμίστηκε από τα ψέματα, την ασυνέπεια και την αδιαφορία.

Η πρόσκληση προς όλους για συστράτευση και συνεργασία είναι δεδομένη, αλλά και αναγκαία. Κανένας Ανδριώτης και καμιά Ανδριώτισσα δεν περισσεύουν στον αγώνα για την έξοδο από την στασιμότητα.

Ο συνδυασμός μας στελεχώνεται από ανθρώπους με αγάπη για τον τόπο, έμπειρους δημοτικούς συμβούλους με γνώση στην τοπική αυτοδιοίκηση, καταξιωμένους επαγγελματίες και στελέχη με ιδέες και όρεξη για προσφορά. 

Η Άνδρος διαθέτει πλούσιο και ικανό ανθρώπινο δυναμικό σε όλους τους τομείς κι έχουμε χρέος να το αξιοποιήσουμε.

Περάσαμε πολλά χρόνια απραξίας και λανθασμένης διαχείρισης των δημοτικών πραγμάτων. Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά.

Δηλώνουμε παρόντες, με ξεκάθαρη δημοτική πρόταση για μια νέα εποχή για το νησί μας.
Θεοδόσης Ι. Σουσούδης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχία στον Σουσούδη και την ομάδα του!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχια θεοδοση , και με την νικη, δυνατα μπροστα!! Βαλε οσο περισσοτερους νεους ανθρωπους στο συνδιασμο σου μπορεις, αλλαξε καποιους και θα κανεις την διαφορα εναντι των υπολοιπων , και ειδικα εναντι των αυτοκλητων σωτηρων οι οποιοι οντως ηταν κατωτεροι των περιστασεων , οι ανδριωτες πρεπει να σου δωσουν την ευκαιρεια που δεν στην εδωσαν στις προηγουμενες εκλογες και φτασαμε εδω που φτασαμε, πρεπει οσες κυριακες και αν χρειαστουν να σταθουμε στο καθηκον μας ειτε ειμαστε μονιμα στην ανδρο ειτε οχι , να παμε να ψηφισουμε ειναι δικαιωμα μας , για να αλλαξει ο τοπος προς τα εμπρος!!!!