Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Εν Γαυρίω...



Σήμερα το πρωΐ  βρέθηκε στο σπίτι της...
νεκρή η Κατερίνα Τζουάννου, αντιδήμαρχος Γαυρίου, η σορός της μεταφέρθηκε το απόγευμα για νεκροψία στην Αθήνα, η κηδεία της  θα γίνει δημοσία δαπάνη την Κυριακή στο Γαύριο.
"Δυναμική προσωπικότητα που από αγάπη για το Γαύριο και την Άνδρο γενικότερα εγκατέλειψε την εκπαιδευτική της καριέρα για τον τόπο της όταν χρειάστηκε να τον υπηρετήσει.
 Υπήρξε η πρώτη κοινοτάρχης Γαυρίου όπου πρωτοεκλέχθηκε το 1982. Το Μάιο του '92 προς το τέλος της θητείας της στα δημοτικά για να μην εγκαταλείψει τον τόπο της άνοιξε το "εν Γαυρίω", το παραδοσιακό καφε-ουζερί, κατάστημα πρότυπο που σεβόταν την παράδοση που διαρκώς εξελίσσεται χωρίς δογματικές αγκυλώσεις. Η προσωπικότητά της στην επιχειρηματική εκδοχή της.
Την πολιτική ποτέ δεν την εγκατέλειψε, πάντα προβληματιζόταν για τα τεκταινόμενα ιδιαίτερα στην Άνδρο.
Πολιτεύθηκε επιτυχώς στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές όπου τιμήθηκε και με το αξίωμα της αντιδημάρχου. Η νέα πορεία της στα κοινά του νησιού ξεκίνησε και έμεινε ημιτελής λόγω του αιφνίδιου θανάτου της."
                                                     Ανδρέας Μακρογκίκας.







5 σχόλια:

Ανδρέας Μακρογκίκας είπε...

Δυναμική προσωπικότητα που από αγάπη για το Γαύριο και την Άνδρο γενικότερα εγκατέλειψε την εκπαιδευτική της καριέρα για τον τόπο της όταν χρειάστηκε να τον υπηρετήσει. Υπήρξε η πρώτη κοινοτάρχης Γαυρίου όπου πρωτοεκλέχθηκε το 1982. Το Μάιο του '92 προς το τέλος της θητείας της στα δημοτικά για να μην εγκαταλείψει τον τόπο της άνοιξε το "εν Γαυρίω", το παραδοσιακό καφε-ουζερί. Κατάστημα πρότυπο που σεβόταν την παράδοση που διαρκώς εξελίσσεται χωρίς δογματικές αγκυλώσεις. Η προσωπικότητά της στην επιχειρηματική εκδοχή της. Την πολιτική ποτέ δεν την εγκατέλειψε, πάντα προβληματιζόταν για τα τεκταινόμενα ιδιαίτερα στην Άνδρο. Πολιτεύθηκε επιτυχώς στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές όπου τιμήθηκε και με το αξίωμα της αντιδημάρχου. Η νέα πορεία της στα κοινά του νησιού ξεκίνησε και έμεινε ημιτελής λόγω του αιφνίδιου θανάτου της.
Ανδρέας Μακρογκίκας

καψοραχη είπε...

καλο ταξιδι Κατερινακι...χαιρετισμους στους αγαπημενους εκει..

Δημ.Σχολείο Γαυρίου είπε...

Καλό ταξίδι Κατερίνα. Σ'ευχαριστούμε για όλα

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

αχ βρε Κατερινα δεν προλάβαμε να βρούμε σπιτικό στα καινούρια γατάκια σου , ούτε να δοκιμάσουμε τις καινούριες συνταγες σου , τώρα πρέπει να σου πούμε εμεις καλό ταξίδι στο όνειρο !!!!

Ανώνυμος είπε...

θλιβερά μοναχικό τέλος για μια απίστευτα πληθωρική γυναίκα...
ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Κατερίνα!