Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Νίκος Θεολόγου - Βιολογικός Χώρας


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σοβαρο και μεγαλο εργο αυτο για την ανδρο αρκει να τηρηθουν τα χρονοδιαγραμματα και να μην υπαρξουν καθυστερησεις,η τα εργα να μεινουν ημιτελη, βλεπε υπογιοποιηση καλλωδιων , μαρινα χωρας και αλλα. Πρεπει να τελειωσουν τον ιουνιο τα βασικα , και αν οχι τουλαχιστον να μην σκαβουν στην μεση του επομενου καλοκαιριου και ειδικα στην αγορα απο πανω εως κατω και μετα την καμαρα διοτι θα υπαρχει τεραστιο προβλημα με τα μαγαζια,οπως και σε ολα τα μαγαζια οπου θα περασουν τα εργα. Καλη επιτυχια στο εργο και ελπιζουμε ολα να πανε καλα!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μία πολύ καλή προσπάθεια..Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος!!

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια

Ανώνυμος είπε...

Tetoia wra tetoia logia!!!
Oi proigoumenes egatastaseis emeinan etsi, petamena lefta!!!
Kia o tote dimos den ekane kamia energeia gia to tote dikastirio.
Giati pisteyvoume tora oti tha ginoun oi kataliles energeies?
Exei kamia diafora?? Eimaste axioi tis tyxis mas.
Lypame poly.

Dimitris

Ανώνυμος είπε...

Ε ας μην ειμαστε αρνητικοι και προκατηλημενοι, την προηγουμενη φορα καποιοι απο την τοπικη κοινωνια και συγκεκριμενα απο ενα χωριο της ανδρου ειχαν αντιδρασει και το εργο εμεινε μισο, τωρα δεν βλεπω να υπαρχει τετοιο προβλημα, να μην αποποιουμεθα των ευθυνων και εμεις ως κοινωνια! θα ολοκληρωθει αρκει να υπαρχει σωστη και αυστηρη επιβλεψη απο τους υπευθηνους , να υπαρχει καλη χρηματοδοτηση,τηρηση των χρονοδιαγραμματων και βεβαιως να υπαρχει ελεγχος και κινητοποιηση της τοπικης κοινωνιας αν βλεπει τα στραβα , ας παψουμε επιτελους ως κοινωνια της ανδρου να ειμαστε τοσο απαθης και να τα περιμενουμε ολα στα χερια και μετα να τα ριχνουμε στους αλλους, αν γινουν ολα αυτα δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας, αν δεν γινουν τοτε θα εχουμε μια απο τα ιδια , και βεβαιως εδω οι ευθηνες της τοπικης αυτοδιοικησης ειναι παλι μεγαλες!!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να γίνει. Λεφτά υπάρχουν;
Σε μια εποχή που γίνεται χαμός, χάνονται πολλά, εχουν παγώσει ολα τα έργα και απο την άλλη γίνονται εξαγγελίες για τον βιολογικό της Ανδρου που όντως είναι έργο πνοής για το νησί. Δεν είναι λίγο οξύμορα ολα αυτά ;

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στο έργο και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και εντός χρονοδιαγράμματος!! Θα ταλαιπωρηθούμε με τις τροποποιήσεις της κυκλοφορίας αλλά τα αγαθά κόποις κτώνται
Δημητρης Μηλας

Ανώνυμος είπε...

Η στρουμφιτα απο πισω ειναι ολα τα λεφτά!! ουτε στη "συντέλεια" τέτοιο σκηνικό!!

Ανώνυμος είπε...

Ας μην είμαστε τόσο αρνητικοί σε όλα..

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι
Να το κάνουν αφτο το έργο .να μην οινε λόγια μόνο .όπως το κάνουν πάντοτε .γιατί οπο ιποσχεσης εχομε χορτασοι. Για απο NY

Ανώνυμος είπε...

ημουν νιος και γερασα. Θυμαμαι το 1985-1986 που εσκαβαν παλι για τις υποδομες του βιολογικου. Μακαρι να πανε ολα κατ'ευχην. Αν καταλαβα καλα η φαση που θα διακρεσει ως τον Ιουνιο αφορα τους αγωγους, οι εγκαταστασεις του ΒΙΟΚΑ ποτε με το καλο;

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρωντας την διανοιξη στα σκαλακια προς το Παραπορτι , αναρωτιεμαι αν ειναι δυνατον να γινουν στην αρχη και στο πρωτο πλατυσκαλο σχαρες ομβριων και ο αγωγος τους να περασει μεσα απο το ιδιο ωρυγμα και να εκβαλει στο παραπορτι.

Ανώνυμος είπε...

Και ολα τα λυματα ποιος θα τα λουζετε γιατι μην μου πειτε οτι ολα θα πηγαινουν ρολοι εγω βλεπω οτι καποια στιγμη τα λυματα θα πηγαινουν bypass στην θαλασσα και θα κολυμπαμε ανταμα.

Ανώνυμος είπε...

Ε τοτε δηλαδη να μην γινεται τιποτα , οταν δεν κανουν τιποτα τους κατακρινουμε για αδιαφορια και ανικανοτητα και οταν κανουν παλι τους κατακρινουμε , δεν υποστηριζω κανεναν, αλλα θα πρεπει να παψουμε επιτελους αυτην την γκρινια και την μεμψιμοιρια, και να αναλαβουμε και εμεις τις ευθηνες μας σαν κοινωνια και να μην κανουμε συνεχεια τους εξυπνους εκ του ασφαλους αν θελουμε να δουλεψει σωστα ο βιοκα ας πιεζουμε και εμεις προς την σωστη κατευθηνση τα αλλα ολα ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως με το ανωτέρω σχόλιο!Εμείς τι οφείλουμε να κάνουμε ως απλοί πολίτες.?Ας αφήσουμε τη κριτική για μία στιγμη!