Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ευχαριστήρια επιστολή οικογένειας Τσορτανίδη


Η οικογένεια Τσορτανίδη Δημητρίου και Δέσποινας Καλογρίδου ευχαριστεί το Ναυτικό Όμιλο Κορθίου Άνδρου για τη χορηγία που εξασφάλισε απο την εταιρεία DYNAMIC FAITH S.A και την οποία διέθεσε στον...
... Λεωνιδα Τσορτανίδη και τον προπονητή του ομίλου μας Γιώργο Φράγκο, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τα έξοδα τους για να μεταβούν στο LOS ALCAZARES της Ισπανίας λαμβάνοντας μέρος στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας στην κλάση BIC TECHNO T293 απο 21 εως 28 Οκτωβρίου 2012.Η συμετοχή σε αυτό τον αγώνα ήταν μία εμπειρία υψηλού επιπεδου και ευχόμαστε ολόψυχα να τη γευτούν στο άμεσο μέλλον και άλλοι αθλητές του ομίλου μας.

Πάσχα 2012 ,Σύρος -Ισπανία
















2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συνχαρητηρια στο παιδι στους γονεις στον δασκαλο και στους χορηγους , τιματε την ανδρο και την χωρα μας, υπαρχουν διαμαντια ακατεργαστα σε αυτον τον τοπο που πρπει να αξιοπιοιθουν!!

Ανώνυμος είπε...

πολύ σημαντική η συμμετοχή του Λεωνίδα σε αυτή τη διοργάνωση. Αξίζουν συγχαρητήρια κατ'αρχήν στον ίδιο και στον προπονητή του Γιώργο Φράγκο,καθώς και στην οικογένειά του. Ένα μπράβο και στο χορηγό που στήριξε την προσπάθεια του παιδιού.