Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Όλοι την Τρίτη 11:30 στην Πλατεία Γηροκομείου, στη Χώρα


Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στην εργασία, την πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες και στις κοινωνικές παροχές, παλεύουμε για την αξιοπρεπή διαβίωση των οικογενειών μας. Τα μέτρα που παίρνουν δε μειώνουν το χρέος και καταστρέφουν τις ζωές μας. Είναι μέτρα στήριξης του κεφαλαίου-τραπεζιτών. Μας θέλουν σκλάβους
με 400€ και ακατάπαυστη εργασία, χωρίς ωράριο, χωρίς δικαιώματα, μισό-άνεργους, μισό–εργαζόμενους, σύγχρονους ζητιάνους, να παρακαλάμε για εργασία. Εξοντώνουν την κοινωνία, στόχος είναι να βγουν πιο ισχυροί οι μονοπωλιακοί όμιλοι σε κάθε κλάδο και να πληρώσει την κρίση ο λαός.
Όχι στο κλείσιμο των Δημόσιων Υπηρεσιών
 Όχι στο μαράζωμα των νησιών 
Έχουμε τη δύναμη να αντιστρέψουμε τους σχεδιασμούς τους!
 Τρόικα, κεφαλαίο, ΕΕ και κόμματα της πλουτοκρατίας δεν αλλάζουν 
 Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω! 
 Δεν αποδεχόμαστε να καθορίζεται από την κυβέρνηση-Τρόικα ο μισθός και το μεροκάματο, την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων.
 Δεν αποδεχόμαστε κατάργηση του οκτάωρου, της σταθερής και μόνιμης δουλειάς, την μαύρη και ανασφάλιστη εργασία. 
Δεν αποδεχόμαστε να παίρνουμε σύνταξη στα 70 και αυτή να είναι ένα επίδομα. 
Δεν αποδεχόμαστε τις 13 ώρες δουλειά Δεν αποδεχόμαστε τις περικοπές κοινωνικών δαπανών                           ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΔΡΟΥ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι θα τα ψηφισουν, εχουν ψηφισει και τοσα αλλα εδω θα κωλοσουν, να μου πεις να μην αντιδρουμε ναι να αντιδρουμε αλλα με τις μονοημερες εκδρομες δεν βγαινει τιποτα μονο οι πολιτες στο τελος ταλαιπωρουνται αυτωνων δεν ιδρωνει το αυτακι τους , μονο μια απεργεια διαρκειας θα τους ταρακουνησει λιγακι, αλλιως ολα τα αλλα γι αυτους ειναι παρανιχηδες! δεν βλαπετε την ΔΗΜΑΡ θα πει παρων στα μετρα αλλα μετα θα ψηφισει ναι στον προυπολογισμο, η κοροιδια δηλαδη σε ολο της το μεγαλειο!! μας δουλευουν κανονικα!!

Ανώνυμος είπε...

Και για να δειτε ποσο εγκαθετοι και δουλοπρεπεις ειναι οι συνδικαλησταδες του σαπιου πολιτικου συστηματος, γιατι ειναι παιδια αυτου του συστηματος,καρεκλοκενταυρα κομματοσκυλα, δεν λειτουγησε κανενα μεσο μεταφορας με αποτελεσμα στην συνγκεντρωση των αθηνων να πανε καμια κατοστη ανθρωποι για τα ματια του κοσμου , και αυριο τα μεσα δηλαδη μετρο και ηλεκτρικος θα κινηθουν μετα τις 3 το μεσημερι , ενω τα αλλα δεν θα κινηθουν καθολου , για να μην πατησει κανενας παλι, παρα μονο να ταλαιπωρουνται οι πολιτες και κανενας αλλος! Συνχαρητιρια , και ευγε κυριοι κρατικοδιαιτοι συνδικαλησταδες της δεκαρας. αξιος ο μισθος σας τον οποιο εμεις χρυσοπληρωνουμε!! και εις ανωτερα! μας πατε μπροστα με την οπισθεν , για αυτο ειμαι της αποψης να μην υπαρχετε γιατι μονο κακο και προβακατορικες ενεργειες κανετε!!

Ανώνυμος είπε...

Οι "συνδικαλιστάδες" δεν φταίνε σε τίποτα όταν εμείς τους δίνουμε την εξουσιοδότηση μας. Δεν βρήκαν κάποια καρέκλα και έκατσαν. Με κάποια κομματικά συμφέροντα και ΚΥΡΙΩΣ με την δική μας αποχή από τις διαδικασίες των σωματείων βρέθηκαν σ' αυτή τη θέση. Ας μην ψάχνουμε για προσχήματα για να διακαιολογήσουμε δικές μας ευθύνες. Δεν διαφωνώ βέβαια ότι θα έπρεπε να είχαν κυρήξει στάσεις εργασίας αντί 24ωρης απεργίας και να υπήρχαν συγκοινωνιακά μέσα τις ώρες των συγκεντρώσεων.
Γ. Λαλαίος

καψοραχη είπε...

τα νεα της Αθηνας παιδια..ειχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ την Τεταρτη το απογευμα!!δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο!μην ακουτε τα καναλια τι σας λενε..εγκαθετα παπαγαλακια που εξυπηρετουν το συστημα ολοι τους!και επειδη ακριβως ηταν παρα πολυς κοσμος χτυπησαν!μας ψεκασαν με χημικα, μας εριξαν νερο με αυρες,μας χτυπησαν σωμα με σωμα!το μαγικο ηταν οτι μας απωθουσαν απο την πλατεια και ο κοσμος ολος μουσκεμα να σταζουμε ολοι (και απο βροχη)ξαναγυρνουσαμε!!και μιλω για απλο κοσμο ετσι?οπως ολοι μας!
η πιο ωραια στιγμη?οταν ολα τα μπλοκα της αριστερας ΕΝΩΘΗΚΑΝ και ολοι μαζι σταθηκαν στην πλατεια φωναζοντας και δινοντας το συνθημα στις ηγεσιες...αλλα αυτα ειναι μονο για τον κοσμο!!!!

ευχομαι σε ολους καλη δυναμη καλα να ειστε και γερα...ερχονται μαυρες μερες και αν δεν ενωθουμε να αντισταθουμε ειμαστε χαμενοι!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σε οσους πηγαν, εμεις απο το νησι τι να κανουμε! το θεμα ειναι οτι τα ψηφισαν και θα ψηφισουν και την κυριακη, βεβαια η σταση του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμενου,για τα προνομια των κρατικοδιαιτων και βισματουχων υπαλληλων της βουλης, ηταν επιεικως απαραδεκτη , εστειλε πολυ ασχημο μυνημα στην κοινωνια, τετοιες συμπεριφορες και προστασιες δεν συναδουν με αριστερα κομματα!!