Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Στην Άνδρο τώρα καίμε τους μάηδες

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΒΟΥΝΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ...
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ (ΔΡΟΜΟΥΣ), ΤΑ ΚΑΙΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΞΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ??
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ??????

MAD9

Ανώνυμος είπε...

Οι ανδριωτες είμαστε απαιχτοι, όλος ο κόσμος περνά τη μεγαλυτερη οικονομική κρίση του αιώνα ,κι εμείς εξάγουμε τα σκουπίδια μας με κοντέινερ στην ΑΘΗΝΑ,
Ότι και να πεις είμαστε μοναδικοί ,
Δημ Καμαρινος

Ανώνυμος είπε...

MALON NA ARXISOME NA KEME TA SKOUPIDIA ?????????????

Γ. Ξανθός είπε...

Aυτό που γίνεται τελευταία και οργανωμένα -με εντολή τίνος άραγε;-
στην ' Ανδρο με την καύση των απορριμμάτων είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ -ΚΥΡΙΩΣ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. Είναι αφελής το λιγώτερο όποιος πιστεύει ότι καίγοντας τα σκουπίδια πλησίον των κάδων , θα λύσει το πρόβλημα και θα καθαρισθεί ο χώρος. Το μόνο που επιτυγχάνει είναι να γεμίζει τα σπίτια και το περιβάλλον (χωράφια, καρπούς και κηπευτικά) με μεγάλες ποσότητες ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΔΙΟΞΙΝΩΝ που εκλύονται στην ατμόσφαιρα.
Αυτή τη στιγμή είναι προτιμώτερο το λιγώτερο κακό , δηλαδή να παραμένουν τα σκουπίδια ως έχουν με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, μέχρι να δεήσει επιτέλους ο Δήμος να βρεί αποτελεσματική λύση για την περισυλλογή και διάθεσή τους, όπως είναι η χρήση κοντέϊνερς, υγειονομική ταφή σε κατάλληλο χώρο-βλ. λχ. πρόταση Βόλκου- εντατικοποίηση της ανακύκλωσης, έναρξη της κομποστοποίησης κλπ).
Επιτέλους ας σταματήσει αυτή η ΜΟΔΑ που δεν μας τιμά ως νησί και παραπέμπει σε παρακμιακές , τριτοκοσμικές κοινωνίες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑ ΡΙΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΛΗΝΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΖΑΒΑΝΔΡΙΟΤΕΣ .ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Κατανοω την αγανακτηση σου. Μηπως ομως εινα καιρος οι δημοτες να αναλαβουμε τις ευθυνες μας.Εμεις ειμαστε οι δημιουργοι του προβληματος και εμεις πρεπει να βοηθησουμε ωστε να το λυσουμε. Τα πραγματα ειναι απλα ειμαστε διαθετιμενοι να συμμετασχουμε σε ενα προγραμμα εθελοντικης διαλογης στην πηγη ολων των ανακυκλωσιμων υλικων; Ειμαστε σε θεση να ακολουθησουμε το παραδειγμα αλλων δημων που εφαρμοζουν προγραμματα διαχειρισης απορριμματων με την ενεργη συμμετοχη των δημοτων τους; Η ειμαστε μονο για να απαιτουμε μαγικες οικονομικες λυσεις απο τους αποδεδειγμενα "λιγους" πολιτικους που εμεις εκλεξαμε ; Τους οποιους ουδεποτε πιεσαμε , οι δημοτες, να κανουν πραξεις οσα φαφλαταδικα μας εχουν ταξει.Οσοι ειστε φιλοι του διαδυκτιου αναζητηστε τα κατορθωματα του Δημου Ελευσινας, της Συρου και οσων δημων εφαρμοζουν την μεθοδο ανακυκλωσης ΠΟΡΤΑ- ΠΟΡΤΑ. Συμετεχοντας σε ενα τετοιο προγραμμα ανακυκλωσης θα εχουμε την απαιτηση ανταποδοσης επιβραβευσης απο τον δημο, να μας μειωσει - απαλλαξει απο τα τελη για την διαχειριση των απορριματατων. Μετα αναλογιστειτε αν θελετε να ειστε με την πλευρα αυτων που θα ειναι μερος της λυσης η του προβληματος. Εγω εδω και χρονια εχω διαλεξει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΛΥΝΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΛΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ....